62è Trofeu Fèlix Serra Santamans 2018

 

titulo
tfss3.jpg

 

El passat dia 4 de novembre vam organitzar a les Piscines Municipals de Manresa la 62ena edició d’aquest trofeu històric tant emblemàtic per a la nostra ciutat de Manresa.

Es tracta d’una competició de natació en categoria absoluta, emmarcada dins el Circuit Català de Trofeus promogut per la Federació Catalana de Natació amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

tfss2.jpg
tfss4.jpg

Els i les participants van disfrutar d’una jornada extraordinària a la nostra ciutat, on van poder competir en piscina curta com a darrera posta a punt de cara als Campionats d’Espanya en piscina de 25m.

En sessió de matí es dugueren a terme les probes classificatòries, i a la tarda les finals on van quedar establerts els podis corresponents.

La gran quantitat de públic assistent disposà d’accés lliure a les instal·lacions, i va poder disposar del material esportiu de Prada’s Sports.

I en el moment més esperat, les premiacions als millors nedadors i nedadores, amb medalles pels tres millors llocs de cada prova masculina i femenina amb la col·laboració de l’Excm. Ajuntament de Manresa i també material esportiu pels tres primers classificats.

RESULTATS

 Malgrat que els nedadores i nedadores d’elit no estan en el seu millor moment de forma, les marques assolides han estat de molt bon nivell, destacant , com no, Jèssica Vall, la nedadora del CN Sant Andreu, que amb 31:30 en els 50 metres braça va volar cap a un nou rècord del Circuit. La seva companya de club Lidon Muñoz va ser la que va sumar més ors, fins a tres , en una demostració de velocitat aquàtica, imposant-se en les proves de 50 metres dels tres estils, només claudicant davant Jèssica Vall en la braça. 
La puntuació més alta per una marca va ser per a Catalina Corro, del CN Sabadell en els 800 metres lliures, mentre el nedador del CN Terrassa Miguel Duran, ho feia en categoria masculina en els 200 metres lliures. 
Entre els nedadors bagencs, ara a files d’altres clubs,destacar els pòdiums de Mireia Pradell, CN Barcelona, Guillem Lázaro, CN Terrassa i Izan Cubillas, també del club egarenc.

Dels nedadors del CN Minorisa, la final A de Maria Gea, i les B d’ella mateixa i la seva companya, Silvia Merenguer.
Una veritable festa de la natació de la que es pot gaudir mercès al patrocini de la Fundació Jesús Serra i l’esforç del CN Minorisa.

 

img
img
img

 

 

img
img
img