A partir de demà, piscines tancades i suspensió dels entrenaments per als pròxims 15 dies

Per combatre la propagació de la Covid-19.

Imagen 1.png

29 d'octubre de 2020

Les noves mesures implementades per la Generalitat de Catalunya a partir de demà, divendres 30 d'octubre, per combatre la propagació de la Covid-19, obliguen a tancar les instal·lacions esportives durant els pròxims 15 dies. Per tant, queda tancat el complex de les Piscines Municipals de Manresa i queden anul·lats tots els entrenaments de les seccions esportives del Club Natació Minorisa en aquest període de temps.

Les noves restriccions arriben de la mà d'un nou ajornament de les competicions esportives d'àmbit regional. La Federació Catalana de Natació ha anunciat aquesta mateixa tarda que totes les competicions de natació, waterpolo, natació artística i triatló queden aturades 15 dies més, després que ja es posposessin a mitjans d'aquest mes d'octubre.

A mesura que puguem concretar l’abast de la nova situació, us informarem de possibles dates de represa, calendaris de competició, afectació de quotes, etc.

Us agraïm la vostra col·laboració i entesa en una situació, novament, excepcional.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.