ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DE SOCIS DEL CN MINORISA

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DE SOCIS DEL CN MINORISA

12 Febrer de 20120

 

 

Ens fa molta il·lusió convocar a tots els socis del Club Natació Minorisa a una Assemblea General extraordinària on, tal com ens vam comprometre, proposarem la recuperació del nom de Club Natació Manresa.

La recuperació del nom històric permetrà reincorporar tot el palmarès esportiu des del 1933 i enllaçar el futur del nostre Club amb tota la trajectòria de prestigi d’una de les entitats més importants de la nostra ciutat, referència esportiva reconeguda arreu per les gestes olímpiques i pel llistat enorme d’esportistes de gran nivell.

La recuperació del nom, que compta amb el suport de la Federació Catalana de Natació, l’Ajuntament de Manresa i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, té una altra vessant essencial: ens permet recuperar un posicionament de marca i identificació de ciutat, molt important a l’hora de treballar oportunitats d’esponsorització.

L’assemblea serà el pròxim dimecres, 26 de febrer, a les 19.00 hores en primera convocatòria, i a les 19.15 en segona convocatòria, al local de l’Associació de Veïns de les Escodines (C. Sant Bartomeu, 50).

Serà un plaer compartir aquest repte amb tots/es vosaltres. No hi podeu faltar!

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.