Calendario temporada

Calendario de actividades de nuestro club de natación en Manresa

Calendario temporada

Son muchas las actividades y diversas las competiciones en las que participa nuestro club de natación de Manresa. Aquí te informamos de todos los acontecimientos en los que está inmerso nuestro club.

 

Natació.- Campionat de Catalunya Open Absolut d'Hivern

Natació.- Campionat de Catalunya Open Absolut d'Hivern

16 Gener de 2020

Aquest cap de setmana, de dijous a diumenge, la piscina del CN Terrassa serà el marc en que es desenvoluparà el Campionat de Catalunya Absolut Open de Natació amb un total de cinc-cents setanta-set nedadors, tres-cents vuit homes i dues-centes seixanta-nou dones en representació de cinquanta vuit clubs, gairebé tots els del principat, varis provinent de diferents llocs de l’estat i inclús un club danès amb cinc nedadores . Entre els hi són onze nedadors del CN Minorisa, A Rovira, D Cubillas, I Bernaus, C Martínez, Q Gonzalvo, E Ribes, M Rosich, J Iwan, E de Arco, P Rocero i la representant femenina I Sánchez.

Nataciço.- 63è. Trofeu Fèlix Serra Santamans- XXI Gran Premi Diputació de Barcelona-Circuit Català de Trofeus

Natació.- 63è. Trofeu Fèlix Serra Santamans- XXI Gran Premi Diputació de Barcelona-Circuit Català de Trofeus

21 Octubre de 2019

El proper  diumenge, dia 27 d’octubre, arriba a Manresa una nova edició del Trofeu Fèlix Serra Santamans, la 63ena, patrocinat per la Fundació Jesús Serra, la qual cosa significa una immillorable oportunitat per tots aquells aficionats a la natació o l’esport en general per a gaudir de la presencia d’algunes de les figures estatals d’aquest esport.

Natació.- Copa Catalana de Clubs de 3ª Divisió

Natació.- Copa Catalana de Clubs de 3ª Divisió

17 Octubre de 2019

La competició reuneix als 24 millors clubs del principat dividits en tres divisions. El CN Minorisa hi participarà en la 3ª divisió B, competint les jornades de dissabte i diumenge, matí, per assolir una de les dues primeres places del grup, la qual cosa els permetria arribar a la final de diumenge tarda amb aspiracions d’ascens a la 2ª divisió, en lluita amb els dos primers del grup de 3ª Divisió A.

Contenido inactivo hasta la aceptación de las cookies de marketing. Para visualizar correctamente, accede a la configuración y activa la cookie específica.