CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT AL CN BARCELONA

MARIA J. EGEA (CN MINORISA) ENTRE LES MÉS JOVES

titulo
CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT AL CN BARCELONA

El prop passat novembre, la piscina de la Nova Escullera del CN Barcelona, va acollir el Campionat d’Espanya absolut en piscina de 25 metres.

El CN Minorisa hi va ser present amb una sola nedadora, Maria Josep Egea, doncs, l’altre nedadora del club manresà que posseïa mínima per a participar-hi, Alba Rovira, es va operar de la espatlla i estarà un temps fora de les piscines. Els nostres desitjos d’una rapida i efectiva recuperació.

Maria Josep Egea, malgrat ésser encara nedadora de categoria infantil, en el primer anys, va participar en les tres distancies de l’estil braça, els 100 i 200 metres.

En la prova llarga, els 200 metres, va completar el recorregut en 2.43.34,  el seu millor registre personal, la qual cosa la va permetre superar la seva posició en el rànquing previ, passant del teoric 41è lloc al 39.

En l’hectòmetre , la seva actuació no va ser tant lluïda, competint bé, però sense poder superar el seu millor registre. La seva posició en la classificació final va ser també 3l 39.

L’actuació del jove valor del planter manresà va superar amb bona nota la experiència de contendir en una competició d’alt nivell, al costat de les figures internacionals de la natació estatal. El seu tècnic, MJ Herranz, es mostrava satisfet per la seva actuació i confiat en fer una gran temporada.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.