CANDIDATURA JORDI NOÉ VILÀ ARIAS

Molt Bones, em presento, soc el Jordi Noé Vilà Arias i com sabeu encapçalo una candidatura a les eleccions al #Minorisa CN i tenim molta feina per endavant per primer assolir la presidència i segon posar en practica tot alló que queda recollit en nostre programa.
Portem molts mesos treballant per presentar un Programa, coherent, amb les aportacions i suggeriments recollits en les diferents reunions amb els pares dels esportistes del club, de simpatitzants, entrenadors, nedadors, arbitres, entrenadors, ex-waterpolistes, ex-nedadors, del mon de la medicina, de la gestió d'entitats esportives, professionals de l'ensenyament, Federacions, Ajuntaments, altres clubs de la comarca, tots han aportat el seu gra de sorra al programa que molts de vosaltres ja teniu i que ens agradaria que tingués molta més gent.
Sabeu ..... tots em coneixeu, no soc perfecte (ho se !!!!!) pero si una cosa em pot caracteritzar es la constància, la justícia, la humanitat i la creença de que totes les persones son bones per definició i estan plenes de recursos.

Dimecres, dia 12 de juny a les 19:00 ens podreu trobar al bar de les piscines per exposar el nostre projecte, contestar dubtes i tractar tot allò que cregueu oportú

CANDIDATURA JORDI NOÉ VILÀ ARIAS

CANDIDATURA JORDI NOÉ VILÀ ARIAS
CANDIDATURA JORDI NOÉ VILÀ ARIASCANDIDATURA JORDI NOÉ VILÀ ARIASCANDIDATURA JORDI NOÉ VILÀ ARIASCANDIDATURA JORDI NOÉ VILÀ ARIASCANDIDATURA JORDI NOÉ VILÀ ARIASCANDIDATURA JORDI NOÉ VILÀ ARIASCANDIDATURA JORDI NOÉ VILÀ ARIASCANDIDATURA JORDI NOÉ VILÀ ARIASCANDIDATURA JORDI NOÉ VILÀ ARIASCANDIDATURA JORDI NOÉ VILÀ ARIASCANDIDATURA JORDI NOÉ VILÀ ARIAS