El Club Natació Minorisa obre un procés participatiu per escollir la imatge de la nova etapa del Club Natació Manresa

CN_Manresa copia.jpg

Divendres 14 de maig de 2021

El Club Natació Minorisa ha presentat dues propostes d’imatge per a la nova etapa de l’entitat com a Club Natació Manresa per tal que siguin els esportistes, socis i sòcies, els qui puguin decidir.

Amb aquest procés participatiu, es vol que els/les esportistes i socis i sòcies del Club siguin partícips d’aquest pas de gran transcendència per l’entitat, per a la ciutat de Manresa i pel món de la natació catalana.

Gràcies a la col·laboració i el suport de l’estudi creatiu manresà Àrtik, de la mà de Jordi Barris Esparbé, el Club ha presentat dues propostes per a la nova imatge d’aquesta etapa de futur. Les propostes, amb la referència de la marca històrica i els seus elements principals, forma i color... han estat treballades a partir dels valors de l’entitat: història, sentiment, orgull de pertinença, prestigi, exigència...

A partir d’aquí, Jordi Barris ha creat dues imatges que aporten dinamisme, proximitat i valor de competició a la marca, alhora que recuperen aspectes emblemàtics com la forma triangular, que mantenen els grans clubs històrics de la natació al nostre país, o la “M” inicial de Manresa, tan característica del logotip original.

Els socis i sòcies i esportistes podran votar fins al dilluns, 17 de maig.

La nova imatge, resultat de la votació, es presentarà públicament el dijous, 20 de maig, en roda de premsa.

ENLLAÇ AL FORMULARI PER A LA VOTACIÓ DELS SOCIS I SÒCIES

La recuperació del nom: un pas històric
El 26 de febrer del 2020, l’assemblea del Club Natació Minorisa va acordar recuperar el nom històric de Club Natació Manresa. A partir d’aquell moment, la Junta Directiva del Club va iniciar els passos per tal de fer efectiva la recuperació del nom de Club Natació Manresa, l’entitat fundada l’any 1933 que va ser referència de la natació, el waterpolo i el triatló, i que va iniciar la pràctica de la natació artística, llavors anomenada sincronitzada, a la nostra ciutat.

La recuperació del nom de Club Natació Manresa era un dels objectius de la nova Junta, encapçalada per Montserrat Gomáriz, que va guanyar les eleccions de l’entitat esportiva l’estiu del 2019. D’aquesta manera, s’enllaça el futur del nou projecte esportiu amb la trajectòria i el patrimoni esportiu del Club històric, que ha estat fins ara l’únic club amb campions olímpics de la ciutat de Manresa.

Amb els tràmits a punt de culminar, la temporada 2021-2022 el Club serà oficialment Club Natació Manresa.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.