El Club Natació Minorisa presenta la nova Escola esportiva com a referència d’excel·lència en l’ensenyament dels esports d’aigua

El Club Natació Minorisa presenta la nova  Escola esportiva com a referència d’excel·lència en l’ensenyament dels esports d’aigua
 
 
 

16 de Juliol de 2020 

El Club Natació Minorisa presenta la nova Escola esportiva, el projecte esportiu estratègic de l’entitat per als propers anys, amb la voluntat de marcar la referència en l’ensenyament d’excel·lència de la natació a la ciutat de Manresa. El nou projecte compta amb el suport d’Excavacions Miralles, empresa patrocinadora dels equips benjamins i alevins de natació i de waterpolo del Club. 

Dirigit pel tècnic Jordi López, l’Escola esportiva està adreçada a nens i nenes de diferents edats que vulguin perfeccionar la base esportiva per a la futura pràctica d’esports d’aigua i inclou de dues etapes de formació: 

La primera, d’iniciació, està dirigida a nens i nenes nascuts l’any 2015 o 2014. En aquesta etapa hi ha dos grups d’iniciació, una per a cada edat, i amb objectius pedagògics diferents. En el primer nivell. s’estableix un conjunt d’habilitats adquirides que han de proporcionar seguretat i confiança en el medi aquàtic. En el segon nivell d’iniciació, s’estableix l’inici dels diferents estils de natació amb les tècniques bàsiques. 

La segona etapa de formació de l’escola esportiva del Club Natació Minorisa és la de tecnificació. Està dirigida a nens i nenes nascuts entre l’any 2013 i el 2010 i consta també de dues etapes, adaptades a cadascuna de les capacitats i les potencialitats de cada grup d’edat. 

Les activitats es duran a terme a les Piscines Municipals de Manresa, sota l’organització del Club Natació Minorisa i en els eu espai de piscina reservat. 

Els horaris per als diferents grups són: 

Escola Esportiva Iniciació

- Nivell I (2015): Dimarts i dijous 17:30-18:15.

- Nivell II (2014): Dimarts i dijous 18:15-19h. 

Escola Esportiva Tecnificació

- Nivell I ( 2012-2013): Dilluns, dimecres i divendres 17’30-18’45.

- Nivell II ( 2011-2010): Dilluns, dimarts, dijous i divendres 18h-19’30. 

Aquest nou projecte compta amb un director tècnic amb més de 25 anys d’experiència,  Jordi López Sagrera: Llicenciat en INEFC, Jordi López és també entrenador superior de natació, entrenador superior de waterpolo i tècnic de Salvament i Socorrisme. Nascut a Girona, Jordi López va arribar a ser campió d’Espanya de natació (1990). A més del GEiEG, el seu club originari, ha estat jugador de waterpolo a diferents equips de primera divisió, com el Club Natació Manresa o el Club Waterpolo València. Ha estat també membre l’equip tècnic de la selecció catalana de waterpolo juvenil (2006) i de la selecció espanyola juvenil (2013).

 

.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.