El Club Natació Minorisa presenta la nova imatge del Club Natació Manresa

WhatsApp Image 2021-05-19 at 19.00.47.jpeg

Dimecres 19 de maig de 2021

La massa social del Club Natació Minorisa ha escollit entre les dues propostes la imatge per a la nova etapa de l’entitat com a Club Natació Manresa: serà la més fidel al logotip històric, amb la “M” inicial de Manresa de color blanc sobre les onades que simbolitzen l’aigua.

El nou logotip inclou la referència de l’any de fundació del Club Natació Manresa, 1933, per posar en valor el llegat històric del Club a la ciutat i al món de la natació catalana.

La presidenta del Club, Montse Gomáriz; el creatiu Jordi Barris-Esparbé, gerent de l’estudi de comunicació ÀRTIK i autor de la nova imatge, i el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Toni Massegú, han presentat avui els resultats del procés participatiu entre esportistes, socis i sòcies del Club manresà, en una transmissió en directe a través de videoconferència. Els han acompanyat membres de les diferents seccions del Club: Miquel Ribera, de triatló; Jaume Cots, de la secció de natació màster; Eira Torra, de natació artística; Ivan Rey, de waterpolo; Alba Rovira, de natació, i Aura Nogueras, de la nova Escola Esportiva.

També han volgut acompanyar el Club en aquest moment històric antics presidents del CN Minorisa, Lluís Lázaro i Xavier Velasco, així com antics presidents del CN Manresa, Javier Cifuentes i Francesc Barés.

Amb una participació excel·lent, amb més de 200 votacions registrades, el resultat de les votacions ha estat molt igualat: un 52,9% ha votat l’opció “Onades”, mentre que el 47,5% ha votat l’opció “Carrils”.

Pel que fa a les puntuacions, el logotip guanyador ha acumulat 1428 punts a partit de les valoracions dels socis, mentre que la segona opció n’ha sumat 1324.

La recuperació del nom: un pas històric
El 26 de febrer del 2020, l’assemblea del Club Natació Minorisa va acordar recuperar el nom històric de Club Natació Manresa. A partir d’aquell moment, la Junta Directiva va iniciar els passos per tal de fer efectiva la recuperació del nom de l’entitat fundada l’any 1933 que va ser referència de la natació, el waterpolo i el triatló, i que va iniciar la pràctica de la natació artística, llavors anomenada sincronitzada, a la nostra ciutat.

La recuperació del nom de Club Natació Manresa era un dels objectius de la Junta que va guanyar les eleccions l’estiu del 2019. D’aquesta manera, s’enllaça el futur del nou projecte esportiu amb la trajectòria i el patrimoni esportiu del Club històric, fins ara l’únic club amb campions olímpics de Manresa. Amb els tràmits a punt de culminar, la temporada 2021-2022 el Club serà oficialment Club Natació Manresa.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.