Excavacions Miralles aposta, un any més, pel suport als equips de base del CN Minorisa

L’empresa bagenca Excavacions Miralles SL ha renovat el patrocini dels equips benjamins i alevins de natació i waterpolo del Club, que es va iniciar l’octubre del 2019.

Excavacions Miralles 26.03.21.b..jpg

Dissabte 27 de març de 2021

Jordi Puig, gerent d’Excavacions Miralles SL, ha reafirmat el seu suport i compromís amb el foment de l’esport de base del Club Natació Minorisa, amb el patrocini de l’Escola d’Iniciació Esportiva i l’Escola de Tecnificació Esportiva de l’entitat manresana.

L’objectiu de l’Escola d’Iniciació i de Tecnificació esportiva del Club Natació Minorisa és l’ensenyament d’excel·lència i el perfeccionament de les activitats aquàtiques, com a base per a pràctica futura de la natació, el waterpolo, la natació artística o el triatló.

Com a principal patrocinador dels equips de formació, Excavacions Miralles remarca la seva vocació de suport al nou projecte del Club Natació Minorisa i el seu compromís amb la progressió esportiva dels més petits.

L’àmbit d’Iniciació i de Tecnificació esportiva del Club Natació Minorisa, en la seva segona temporada, ha doblat el nombre d’esportistes, amb més de 50 nens i nenes, que en les edats de 7 a 12 anys competeixen en les categories prebenjamina, benjamina i alevina de natació i waterpolo d’àmbit català i que representen el futur dels esports d’aigua a la nostra ciutat.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.