FINAL DE TEMPORADA DEL WATERPOLO DEL CN MINORISA

FINAL DE TEMPORADA DEL WATERPOLO DEL CN MINORISA
FINAL DE TEMPORADA DEL WATERPOLO DEL CN MINORISA
FINAL DE TEMPORADA DEL WATERPOLO DEL CN MINORISA

Un sopar amb més d’un centenar de persones va servir com a cloenda a una temporada que es pot qualificar de bona pel waterpolo manresà i més quan, als resultats esportius si uneix l’apartat social, doncs, la unió dels components de la secció, pares, mares,  jugadors/es , entrenadors va ser palesa en aquest acta celebrat al Mas de la Sala.

La festa va tenir tots els ingredients, amb un padrí del waterpolo manresà, que va ser en aquesta ocasió l’internacional Sergi Mora, una benvinguda gravada de Manel Estiarte, el número 1 del waterpolo mundial, reconeixements als delegats i col·laboradors i inclús al “retirat” tècnic Gaspar Ventura, que encara aquest any s’ha assegut a la banqueta bagencs.

Tot va estar organitzat i pensat pels tres tècnics actuals, Dani Calvo, Angel Peirón i Eloi Martínez, amb l’ajut imprescindible de Gerard Polinario i Carles Jódar. Després dels reconeixements als col·laboradors es produí el corresponent a tots els components dels equips, des dels més menuts fins als absoluts.

Tota una demostració del potencial de la secció, convençuda de retornar a temps passats en els que el club era un referent de la especialitat a tot l’estat i de la importància de la tasca social en la que es imprescindible la participació de tothom, no deixant de manera aïllada als/les  esportistes en la seva tasca diària. Fer pinya , cadascú en el seu lloc és la clau.