HISTÒRIA DEL CLUB NATACIÓ MINORISA

Fomentant l'esport!!!

Club d’esports aquàtics a ManresaEt donem la benvinguda a la pàgina web del Club de Natació Minorisa, entitat esportiva sense ànim de lucre, fundada el 8 de juliol de 2013 amb seu social en el Complex de les Piscines Municipals al carrer Viladordis, número 5 de Manresa.

El nostre club d’esports aquàtics a Manresa és una associació democràtica, en la qual tots els socis són electors i elegibles. Poden triar els òrgans de govern del club i són convocats en una assemblea anual per aprovar la gestió esportiva, econòmica i social de l’entitat. A més, en el Club Natació Minorisa promovem la difusió de l’esport en general i de la natació, el waterpolo, la natació sincronitzada i el triatló, en particular.

Els orígens del nostre club a la ciutat de Manresa

El nostre club d’esports aquàtics a Manresa neix de la mà d’un grup d’entusiastes d’aquest esport, davant de la imminent desaparició del CN Manresa, precursor de la natació a la ciutat. Com a reconeixement a les ganes de seguir amb l’activitat esportiva a la ciutat, aconseguim que l’Ajuntament de Manresa cedeixi l’espai necessari juntament amb les Aigües de Manresa, gestor de la instal·lació, per portar a terme totes les activitats esportives que oferim al club. Des de la nostra creació, hem comptat amb un gran suport tant en l’àmbit de govern com del gestor i, per descomptat, dels pares dels esportistes, aconseguint un notable creixement esportiu i social, que agraïm a totes les persones implicades en el projecte.

Com a nova entitat, ens hem proposat des de la nostra fundació, crear un club modern, sostenible, referent a l’àrea del Bages en el món de la natació i dels diferents esports aquàtics relacionats. Per a nosaltres la qualitat de l’equip tècnic, així com de la formació esportiva són els principals reptes a tenir en compte. Volem ser l’origen de futurs esportistes que posteriorment porten a tot el món el nom del nostre club i de la nostra comarca amb els seus èxits. El compromís és exemplar i això porta l’elevat índex de bons resultats en les últimes participacions en competicions tant a escala català com l’estatal.

Donar a conèixer el veritable valor de l’esport és un dels nostres objectius principals

Un altre dels objectius fonamentals del nostre club d’esports aquàtics a Manresa és la formació i consolidació dels nostres propis equips de base. Es tracta d’una aposta valent, que l’actual junta directiva i els propis membres del club estem desenvolupant satisfactòriament, amb grans èxits en els últims anys.

L’oferta que ofereix el club d’esports aquàtics a Manresa als nostres esportistes, des del més jove fins als més grans, juntament amb excel·lents condicions d’entrenament que podem brindar-los, fan que cada una de les disciplines que entrenem i practiquem no facin més que créixer (en tots els sentits). El Club Natació Minorisa ofereix a tots els nens i nenes de Manresa i de la comarca l’oportunitat de conèixer els esports aquàtics, concretament la natació, el waterpolo, la natació sincronitzada i el triatló, d’una forma més específica i especialitzada.

Els nostres propis tècnics són els encarregats de donar a conèixer el que veritablement significa l’esport, amb els seus valors. Això fa que els nostres fills i filles coneguin de prop els avantatges de formar part d’un equip de competició que els fan créixer com esportistes i també com a persones.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.