Inscriu al teu fill a l'Escola d'Iniciació Esportiva del CN Minorisa

Dins de les campanyes socials i d’esports de la ciutat de Manresa, us comuniquem que des del club, aquesta temporada iniciem l’Escola d’Iniciació Esportiva per a nens i nenes de 6 a 9 anys, amb la finalitat de proporcionar un aprenentatge tècnic inicial per donar a nens i nenes les habilitats aquàtiques per poder-se incorporar, en el futur, a les Escoles de natació, waterpolo, natació artística o triatló, dirigida a tots els nens amb bones condicions en la pràctica de la natació i amb edat ideal per assimilar els fonaments d’aquest esport, com és en el cas del  vostre fill/a.              

 

HORARI:  Dimarts: de 17:30 h a 18:15 h

                    Dijous: de 17:30 h a 18:15 h

                    Dissabtes: de 9:15 h a 10:00 h

 PREU:        43 €/mes

 

CONTINGUTS: Aprenentatge tècnic inicial per donar a nens i nenes les habilitats aquàtiques per poder-se incorporar, en el futur, a les Escoles de natació, waterpolo, natació artística o triatló.

 

Places limitades!!!

 

INSCRIPCIÓ:

  • Al punt d’informació de les oficines del Club, de 18 h a 20 h de dilluns a divendres al primer pis al costat de les grades.
  • Al telèfon 93 013 21 83 o enviant un e-mail a clubnataciominorisagmail.com

 

DIRECCIÓ I ENTRENAMENTS A CÀRREC DE:

  • Jordi López, Entrenador Superior de Natació, entrenador de l’equip Prebenjamí de Natació i Prebenjamí de Waterpolo del CN Minorisa i Coordinador de la secció de Waterpolo del CN Minorisa
  • Pablo Racero Catalán, Entrenador Auxiliar de Natació i entrenador de l’equip Benjamí/Aleví de Natació del CN Minorisa