Junta Directiva del Club Natació Minorisa

 

titulo
Junta Directiva del Club Natació Minorisa

PRESIDENTA

MONTSERRAT GOMÁRIZ GONZÁLEZ

Nedadora internacional, és l’única dona espanyola que té el premi Fair Play de la UNESCO per la gesta humana dins el món de l’esport. Des dels 10 anys  i  fins  als  22,  va  formar  part  del  Club Natació Manresa. Va ser més de 25 cops internacional amb l´equip espanyol absolut  de  natació  i  dues  vegades  rècord  d´Espanya  absoluta en 100  papallona.  És  mare  de  tres  fills,  tots  ells  nedadors  del Club Natació Minorisa, i membre de l’equip absolut i màster  de  natació.  Experta  en  gestió  i  administració   financera,   és   llicenciada en Direcció i Administració d’Empreses i en Recursos Humans per la Universitat de Miami (USA).

.

 

img

SECRETÀRIA

ELISABET VENTURA CLARET

Ha estat nedadora i waterpolista. Vinculada al Club Natació Manresa a nivell esportiu i formatiu, també ha estat àrbitre de natació i de waterpolo. Mare de tres fills, dos dels quals membres dels equips de natació i waterpolo del Club. Actualment exerceix funcions de direcció en comunicació i relacions institucionals.

img

 

TRESORER

CRISTIAN MARC HUERTA VERGÉS

Arquitecte tècnic i màster en Project Management, és membre de Junta del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona i regidor d’Espai públic, activitats i obres de Sant Fruitós de Bages. Pare de tres fills, un dels quals és membre de l’equip benjamí de waterpolo.

 

 

 

 

img

VICEPRESIDENT PRIMER

IVAN SÁNCHEZ LAPLAZA

Mestre especialista en educació física, actualment treballa com a responsable comercial. És pare de dues nenes que formen part de la secció de natació del Club i col·labora com a delegat en els equips prebenjamins i alevins.

img

 VICEPRESIDENT SEGON

JORDI SERRACANTA ESPINALT

Ha format part del Club Natació Manresa durant més de 20 anys com a treballador, esportista, formador, àrbitre i entrenador de waterpolo. Titulat en gestió i administració pública i en gestió d’instal·lacions esportives, s’ha dedicat professionalment a la gestió pública. Pare de tres fills, dos dels quals membres dels equips de natació i waterpolo del Club..

 

 

 

img

VOCAL

LOURDES AYMERICH MONTANYA

Esportista de triatló, és Llicenciada en INEFC i màster en psicologia i medicina. Ha treballat en la formació en diferents esports i és mare de dues filles, nedadores del Club. Actualment treballa de professora.

img

VOCAL

ALBERT ESTIARTE DUOCASTELLA

Exjugador de waterpolo i metge, Medalla de la ciutat de Manresa al mèrit esportiu. Format al Club Natació Manresa, destacà com a jugador de waterpolo. En retirar-se, s’integrà en l’equip tècnic de la Federació Espanyola de Natació com a metge. Pare de dos fill, actualment una d'elles és membre de l'equip de natació artística del Club

img

VOCAL

OLGA ESTUPINYÀ VEGA

Titulada en C. Empresarials, es dedica professionalment a la banca.És mare de dos esportistes de la secció de natació del Club.

img

VOCAL

GEMMA PEDRAGOSA VALL

Experta en comunicació, màrqueting i imatge. Mare de nedadora infantil de natació artística

img

VOCAL

TONI PORCEL BLANES

Va ser nedador del Club Natació Manresa, del 1978 fins al 1988, soci de l’entitat i pare d’esportista del Club en diferents etapes, en les seccions de sincronitzada i actualment de natació. Forma part de l’equip màster de natació i col·labora com a delegat de la categoria benjamí. És enginyer industrial i pare de tres fills

img

VOCAL

ANTONI REY OLIVERA

Ha estat nedador i waterpolista del Club Natació Manresa. Pare de dos fills a les seccions de waterpolo del Club, actualment és delegat de l'equip infantil.

 

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.