La Federació Catalana de Natació atura totes les competicions quinze dies

La mesura no és restrictiva amb els entrenaments de totes les disciplines.

equip.JPG

15 d'octubre de 2020

Comunicat de la Federació Catalana de Natació:
“Després de les mesures anunciades pel Govern de la Generalitat aquest migdia, 14 octubre, la Federació Catalana de Natació comunica que a partir del divendres 16 d’octubre totes aquelles competicions del calendari de la FCN (d’àmbit Català) S’ATUREN en els propers 15 dies. Aquesta decisió ve donada per la situació d’excepcionalitat motivada per la COVID-19, tot seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. A l'espera de la seva evolució aquesta Federació seguirà en contacte amb la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física i us mantindrà informats de qualsevol nova mesura o recomanació.

La FCN també vol comunicar que allò que no s'atura és l'activitat esportiva, ja que els entrenaments i totes les activitats derivades de la preparació dels esportistes es poden seguir fent, respectant sempre els protocols i les mesures d’higiene i salut establerts. Per aquest motiu cal que els i les vostres esportistes disposin de les cobertures d’accidents esportius que atorga la llicència federativa durant la pràctica de l’activitat federada”.

El CN Minorisa, en compliment de les indicacions de la Federació Catalana de Natació, atura durant quinze dies totes les competicions en les quals els nostres nadadors i nadadores havien de participar en els propers dos caps de setmana.

Des del Club també treballem per poder garantir amb seguretat tots els entrenaments de les nostres disciplines, ja que la mesura anunciada per la Federació Catalana de Natació només afecta a les competicions. A més, estem pendents de l'aplicació de la restricció d'aforament als centres esportius, per si cal ajustar les practiques diàries dels nostres esportistes. .

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.