La nova Junta del Club Natació Minorisa es reuneix amb el president de la Federació Catalana de Natació

La nova Junta del Club Natació Minorisa es reuneix amb el president de la Federació Catalana de Natació

9 Març de 2020

Aquest dijous, 5 de març, ha tingut lloc la seu de la Federació Catalana de Natació una reunió de treball entre la presidenta del CN Minorisa, Montserrat Gomáriz, i el vocal Antoni Porcel, amb el president de la FCN, Enric Bertran; el delegat territorial, Josep Ribera, i el gerent, Josep Ruiz.

 Els representants de la Junta Directiva del Club Natació Minorisa ha transmès al president de la Federació el full de ruta del nou equip directiu des de l’àmbit esportiu, social i econòmic de l’entitat. Des de la Junta, també s’ha posat de manifest que la col·laboració amb al Federació és un compromís compartit, com ho demostra que enguany s’han organitzat conjuntament campionats de natació a les instal·lacions manresanes, com per exemple el campionat de Catalunya d’hivern Aleví de natació aquest passat mes de febrer, entre d’altres.

El representants del Club han volgut agrair a la Federació el suport mostrat i la predisposició a afrontar el canvi de nom de l’entitat a Club Natació Manresa (aprovada pels socis i les sòcies en assemblea el passat 26 de febrer) , i al mateix temps, la Federació ha valorat l’oportunitat que representa per recuperar el llegat esportiu i històric de la primera entitat de natació manresana sense, en cap cas, impliqui cap renúncia esportiva ni jurídica per a l’entitat actual.

 Per part de l’entitat Manresana, s’ha transmès la necessitat que la Federació aposti de nou amb força per al club i doni suport als seus projectes immediats, que compti amb Manresa coma seu d’esdeveniments esportius rellevants, aprofitant les instal·lacions olímpiques i, al mateix temps, ajudi a promocionar el projecte esportiu, en especial la nova Escola d’Iniciació Esportiva, i a seguir formant els tècnics i tècniques esportius de l’entitat.

 En la reunió s’ha fet un repàs de la situació esportiva de l’entitat, de les seves diverses seccions, remarcant la necessitat que clubs de base i formació com el cas del CN Minorisa, estiguin més protegits davant de clubs esportius més grans i forts econòmicament i que puguin fitxar esportistes en edats encara de formació.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.