Natació.- 2ª Jornada Lliga Infantil

 

titulo
Natació.- 2ª Jornada  Lliga Infantil

13 Novembre de 2019

BONES SENSACIONS

Diumenge passat l’equip de natació del CN Minorisa es desplaçà fins a la població de Sant esteve Sesrovires per a competir en la 2ª Jornada de la Lliga Infantil, en la que també hi participaren, fora de puntuació, els nedadors absoluts.

La competició que organitza el CE Àgora Masia Bach, es va competir en  les següents proves en categoria masculina: 50 braça, 50 lliures, 100 esquena, 200 papallona, 100 braça,  200 estils i 100 lliures, més el relleu 4x200 lliures, aquest només per a nedadors infantils. Les dones es llançaran a l’aigua per a completar el següent programa : 50 esquena. 50 papallona,  400 lliures,  200 esquena, 100 papallona,  200 braça,  200 lliures i el relleu llarg de 4x200 lliures, també per les infantils.

El tècnic del CN Minorisa, M Herranz ha convocat els següents equips:

Masculí: D Cubillas, A. Rosado, C Martínez, M Rosich, Q Gonzalvo, A Herrador, E Rosado, J Iwan, E de Arco.

Femení: J Torreblanca, A Martínez, A Alsina, L Mangues, A Serracanta, N Bilibov, M Egea, D Henestrosa, S Jaramillo, V Le Grix, L Huguet, A Salvans, M Orive, I Alsina, N Roige, N Jódar.

Va ser una bona competició, un pas important en la preparació vers als campionats importants, desembre pels juniors al CN Barcelona i gener els absoluts en el CN Terrassa. Les actuacions dels nedadors bagencs va ser conforme al moment de la temporada, amb acumulació de metres i proves nedades.

El tècnic del CN Minorisa destacava la sensació d’equip, amb el suport dels nedadors més experts sobre els més joves, als que integren en la disciplina de competició i els valors del grup. Així i tot aposta per la millora en aspectes tècnics com poden ser sortides i viratges que han de reforçar els resultats.