Natació - 300 nedadors màsters a les Piscines Manel Estiarte i Duocastella

III Campionat de Catalunya de Natació "Open" Màsters d'Hivern P25

Cartell cts masters.jpeg

Divendres 16 d'abril de 2021

Aquest cap de setmana les piscines Municipals Manel Estiarte i Duocastella es convertiran en el centre de retrobada amb la competició dels nedadors màsters catalans.

A Manresa es trobaran nedadors de 54 clubs, la majoria del principat, però, amb tres de Madrid, l'Andorra, Alacant, Albacete, Valencia, Xerès, un total de 301 nedadors, 196 homes i 105 dones. Entre els quals 10 nedadors del CN Minorisa, A Malagarriga, M Gomariz, C. Arrufat les dones i R Herrador, D Egea, J Vidal, G Ventura, D Granados, F Martínez i J Cots els homes. Jaume Cots, nat l'any 1933 serà el nedador de més edat del campionat.

El campionat es desenvoluparà amb mesures estrictes per a protegir-se de la Covid-19, hi haurà dues jornades, dissabte, matí i tarda, pels més joves de cinquanta anys i diumenge pels majors. Els horaris dels matins des de les 9:45 h i les 16:00 h a la tarda.

Els nedadors del CN Minorisa no seran els únics bagencs, o amb història natatòria en el CN Manresa, doncs, també hi serà J. Claret, P Balcells, J Balcells o entre les dones R Gibert, A Casasayas i M Anglarill. La competició que se celebrarà sense públic, és tot un repte organitzatiu per l'entitat manresana, doncs, als temes ordinaris, cal afegir la dificultat de les normes degudes a la pandèmia i tota una responsabilitat, doncs, s'estarà pendent del resultat de la mateixa per a competicions posteriors.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.