Natació.- 63è. Trofeu Fèlix Serra Santamans- XXI Gran Premi Diputació de Barcelona-Circuit Català de Trofeus

TORNA LA NATACIÓ EN MAJÚSCULES

titulo
Nataciço.- 63è. Trofeu Fèlix Serra Santamans- XXI Gran Premi Diputació de Barcelona-Circuit Català de Trofeus

21 Octubre de 2019

El proper  diumenge, dia 27 d’octubre, arriba a Manresa una nova edició del Trofeu Fèlix Serra Santamans, la 63 ena, patrocinat per la Fundació Jesús Serra,  la qual cosa significa una immillorable oportunitat per tots aquells aficionats a la natació o l’esport en general per a gaudir de la presencia d’algunes de les figures estatals d’aquest esport.

Es celebrarà en dues jornades, matí a les 9:30 h. i tarda a les 16.30 h. , totes les proves contra rellotge, amb un programa ampli que només deixa fora els 1500 metres lliures, essent la prova més llarga els 800 metres lliures, competint en totes les distancies de cada estil i les proves dels quatre estils individuals.

Han confirmat la participació nedadors de 21 clubs: CE Mediterrani, Canet 66, CN Barcelona, CN Sta. Perpetua, CN Sant Andreu, CN Calella, CN Lleida, CN Terrassa, CN Cerdanyola, CN Granollers, Fed. Andorrana de Natació, CN Mataró, CN Badalona, AN Gramanet, CN Sitges, CN Vallirana, CN Olot, AEN Júpiter Sant Martí, CN Atlètic Barceloneta , CN Cambrils i l’amfitrió CN Minorisa.

Pel que fa als favorits, en el lliure masculí, A Lozano del CE Mediterrani i JM Delices, del Canet 66,  son favorits en els 50 metres, K Brenon, Canet 66,  sembla el dominador en l0hectometre i el doble hectòmetre, distancia en la que el manresà A Rovira, de nou a les files del CN Minorisa,  sembla pot posar-li car el triomf. El millor temps en els 400 és per l’Arnau, mentre en els 800, la prova més llarga de les que es nedaran en aquesta edició, son A Escrits i R Santiago ambdós del CN Sant Andreu presenten registres per sota els 8 minuts.

En el mateix estil les santandreuenques L Muñoz i M González son les elegides per arribar les primeres en els 50 i 100, mentre la seva companya de club A Zamorano es la que te més opcions en els 200 metres. Les distancies més llargues sembla coincideixen amb la cenebista M Castro com a la candidata millor situada.

En esquena , A Calderón , CE Mediterrani, es qui te més números en els 50 i 100 metres, mentre el francès S Brufeil parteix com a dominador en els 200 metres. Les dones tenen un duel  amb deix manresà en els 50 metres , doncs, a la favorita L Muñoz del  CN Sant Andreu si afegeix la manresana M Pradell a les files del CN Barcelona, P Mathie del Canet i C Garcia del CN Terrassa son les millors situades en els 100 i 200 metres.

En braça tres noms per tres distancies, D Benitez, CN terrassa, M Navea, CN Sant Andreu i J Puig, CE Mediterrani, mentre que en la categoria femenina , L Diaz, CN Sabadell, es plena dominadors de la especialitat.

La espectacularitat de la papallona ens oferirà la pugna entre dos pures sangs, A Lozano del CE Mediterrani i A Cachet del Canet 66, mentre L Muñoz, CN Sant Andreu,  L Huete, CN Olot i A López, CN Terrassa, seran les que miraran d’imposar la seva tècnica i potencia.

Per finalitzar, la lluita per ser els nedadors més complets, nedant les proves dels quatre estils son F Artel, CE Mediterrani, JL Pons , CN Sant Andreu i A Rovira, CN Minorisa, els millors registres  i la pluridisciplinar  L Muñoz, la seva companya de club J Pujadas i M san José del CE Mediterrani las destinades a proclamar se com a les millors.

Per part del CN Minorisa participaran:

 Masculins:

 Pablo Racero Catalan, 92, Arnau Rovira Guillen, 95, Dennis Cubillas Gil, 97, Ignasi Bernau Blanes, 00, Carles Martínez Miralles, 02, Érik Ribes Escudé, ,02, Miquel Rosich Vidal, , 02, Quim Gonzalvo Colmena, , 02, Jan Iwan, Gabriel, 03, Èric De Arco Nieto,

04.

Femenins:

Alba Rovira Guillen, , 99, Jana Torreblanca Catalan, , 02, Aroa Serracanta Llamazares, ,

04, Maria Egea Ortega, , 05, Sara Jaramillo Andreu, , 05, Laia Monferrer Huguet, , 05, Anna Salvans Fernández, , 05, Ivette Sánchez Aymerich, , 05,.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.