Natació Artística.- 2ª Jornada de Lliga Catalana Infantil i Aleví

MOLTA ACTIVITAT DEL CN MINORISA EL CAP DE SETMANA

titulo

En un cap de setmana atapeït d’activitat les nedadores del CN Minorisa van competir en la 2ona. Jornada de la lliga catalana infantil i aleví, celebrant-se a la piscina del CN Granollers i organitzat per la Federació Catalana de Natació.

El CN Minorisa amb les seves entrenadores Maria Espiau i Monica Palà van estar presents amb  vuit nedadores alevins i onze infantils, repartides de la següent manera:

Equip aleví : Julia Llohis, Ana Sánchez, Carla Orihuela, Marina Fernández, Ada Soler, Núria Vila, Èlia Vall i Anna Martín.

Equip Infantil: Paula Zamora, Jennifer Fernández, Núria Daban, Xènia Bisbal, Martina Claret, Judit Gonfaus, Eira Torra, Ona Varriale, marina Mascaró, Ariadna Sucia i Martina Linares.

En la jornada de dissabte , la competició es desenvolupava en la modalitat de figures, amb un total de 130 nedadores alevins i 161 infantils. Les nedadores manresanes van competir molt concentrades i això va tenir la seva justa recompensa en la superació de les seves posicions en el rànquing.

 

Alevins artistica petita.jpg
Natació Artística.- 2ª Jornada de Lliga Catalana Infantil i Aleví

 

Classificació Aleví

Classificació Infantil

12- Júlia Llohis

37- Ana Sánchez

46- Carla Orihuela

52- Marina Fernández

60- Ada Soler

63- Núria Vila

94- Èlia Vall

118- Anna Martín

 

46- Paula Zamora

57- Jennifer Fernández

66- Núria Daban

82- Xènia Bisbal

86- Martina Claret

93- Judit Gonfaus

106- Eira Torra

112- Ona Varriale

116- Marina Mascaró

120- Ariadna Sucias

146- Martina Linares

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.