Natació Artística.- Campionat d'Espanya Infantil de 2º Divisió (El Ferrol)

 

titulo
Natació Artística.- Campionat d'Espanya Infantil de 2º Divisió (El Ferrol)

23 de juliol de 2019

La ciutat gallega del Ferrol, en el seu poliesportiu Javier Gómez Noya, en honor del seu triatleta campió del món, va ser l’escenari del II campionat estatal infantil de 2ª divisió. Fins a 236 nedadores de 37 clubs d’arreu de l’estat van participar en aquesta competició, en la qual, el CN Minorisa va presentar un equip format per onze nedadores, que es desplaçaren fins a la costa de l’Atlàntica plenes d’il·lusió per mostrar la seva millora durant la temporada.

En la primera jornada, divendres tarda, es va celebrar la prova de la especialitat de figures, on les nedadores manresanes van obtenir les següents classificacions : Paula Zamora aconseguia el 24º lloc, Núria Daban (44º), Ariadna Sucias (59), Xènia Bisbal (73), Martina Claret (90), Jennifer Fernández (97), Marina Mascaró (106), Martina Linares (123), Eira Torra (141), Judit Gonfaus (168) y Ona Varriale (181).

Dissabte matí va ser el torn en la competició per equips, on el CN Minorisa va ser catorzè entre vint-i-sis equips participants. Per la tarda del mateix dissabte, Paula Zamora, va quedar a prop de la final, essent la 17 ena. entre les 24 participants. El seu sol de Preswimmer va ser excel·lent i va mostrar les seves possibilitats immediates.

En la jornada dominical es va participar en la especialitat de rutines combinades, on les noies de la tècnica Maria Espiau assolien el 13 è lloc entre 19 clubs competidors.

En la classificació final por clubs, el CN Minorisa va ser el  16ª de 37 clubs.

Un gran final de temporada de l’equip format per Xènia Bisbal, Núria Daban, Jennifer Fernández, Judit Gonfaus, Martina Linares, Marina Mascaró, Ariadna Sucias, Eira Torra, Ona Varriale, Paula Zamora  i  Martina Claret .