Natació Artística.- Final Copa Catalana

Natació Artística.- Final Copa Catalana
Natació Artística.- Final Copa Catalana
Natació Artística.- Final Copa Catalana

La piscina de la Nova Escullera, del CN Barcelona, ha estat l’escenari de la tercera i darrera jornada de la Copa Catalana de la especialitat de natació artística.

Les nedadores del CN Minorisa hi participaven en la categoria infantil de nivell II i absoluta de nivell III, aconseguint unes molt bones actuacions que les han permès arribar a unes classificacions força destacades.

Dissabte tarda, amb la participació dels dos duets absoluts, la parella formada per Mireia Molina i Mónica Palà eren setenes, mentre Alba Prinz i Carla Soler, es classificaven immediatament darrera d’elles, octaves entre vint-i-un equips.

Diumenge tarda competiren les nedadores infantils, van oferir una rutina combinada que meresqué l’aprovació de les seves entrenadores  i de les jutges, doncs, van obtenir un octau lloc entre 20 equips.

A ‘hora dels pòdiums, l’or per equips i en l’apartat individual la medalla de plata d’Ivette Calvo i bronze per a Rosa Estiarte.

Bona actuació que tancava la Copa Catalana de la present temporada amb una bona nota per part de les nedadores del CN Minorisa , en clara evolució.