Natació artística - Lliga figures - 2ª jornada

ARtistica combi (3).jpg

Dimarts 20 d'abril de 2021

Aquest diumenge es va celebrar a les piscines de Can Llonch del CN Sabadell la 2a jornada de la lliga de figures de les categories infantil i aleví.

Per aquestes nedadores era la primera competició des del març de 2020, la qual cosa influïa en aquestes, més nervioses de l'acostumat, però a la vegada, amb moltes ganes de tornar a provar-se.

Les nedadores del CN Minorisa que hi van participar van ser, en categoria alevina: Ivet Parejo, Queralt Soler, Elia Descals, Laura Sánchez, Mariona vives, Arlet Campo i Aina Guinart, en categoria infantil: Marina Fernández, Meseret Mani, Jana de Miguel, Jone Ruiz, Anna Martín, Iara Martínez, Nuria Vila, Carla Orihuela, Elia Vall, Ivet Camprubí, Enara Masplà i Carla Vázquez, Rosa Estiarte Vila. Amb elles es va desplaçar les seves entrenadores, Georgina Delgado, Lluïsa Zorrilla, María Espiau i la delegada Gemma Pedragosa.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.