Natació artística - Triple actuació del CN Minorisa

3ª jornada de la lliga de figures

WhatsApp Image 2021-05-17 at 09.25.37.jpeg

Dimecres 19 de maig de 2021

Aquest cap de setmana ha estat de molta activitat per les nedadores de la secció de natació artística del CN Minorisa, divendres, a la piscina de la Residència Joaquim Blume, a Esplugues de Llobregat, van competir les nedadores de la categoria junior, competint les nostres nedadores Paula Zamora i Jana Brunet, que van aconseguir el vuitè lloc en el duet tècnic.

Dissabte era el torn de les alevines, la competició es va celebrar a la piscina del CN Mataró. L'equip que formaven Ivet Parejo, Elia Descals, Aina Guitart, Arlet Campo, Mariona Vives i Queralt Soler, va completar una molt bona actuació, competint a un bon nivell Malgrat la seva joventut.

Van tancar l'atrafegat cap de setmana les nedadores de la categoria infantil, l'equip format per Carla Orihuela, Ada Soler, Elia Vall, Lara Martínez, Meseret Mani, Ivet Camprubí, Jana de Miguel, Rosa Estiarte, Paula Moreno, Enara Masplà, Nuria Vila, Jone Ruiz, es va llançar a les aigües de la piscina del CN Sabadell amb l'objectiu de consolidar el seu treball, agafar domini de la competició vers els propers Campionats d'Espanya d'estiu.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.