Natació Artística.- XX Campionat d'Espanya Aleví i Infantil d'Hivern

Natació Artística.- XX Campionat d'Espanya Aleví i Infantil d'Hivern
Natació Artística.- XX Campionat d'Espanya Aleví i Infantil d'Hivern
Natació Artística.- XX Campionat d'Espanya Aleví i Infantil d'Hivern

Les piscines Carles Ibars del CN Sabadell acolliren de divendres a diumenge el XX Campionat estatal de natació artística per a nedadors i nedadores de les categories aleví i infantil.

La competició, dividida en quatre jornades, s’inicià divendres tarda amb la especialitat de figures per a alevins. Hi van participar 292 nedadores en representació de trenta set clubs d’arreu de l’estat. El CN Minorisa va contendir amb set esportistes, que van tenir unes bones actuacions, mostrant la seva il·lusió i concentració per a competir en aquest campionat d’alt nivell.  La millor classificada ha estat Júlia Llohis , que quedar en el 63 lloc, Ana Sánchez va ser la 105, Carla Orihuela, 151, Élia Vall, 206, Ada Soler, 213, Núria Vila,225, Marina Fernández, 244º.

Dissabte tarda va ser el torn de les nedadores infantils en la prova de figures, amb la participació de deu nedadores del CN Minorisa entre les 332 inscrites pertanyents a 40 clubs . Les nedadores de Maria Espiau van classificar-se en les següents posicions, Paula Zamora 111º, Núria Dabán 151º, Judit Gonfaus 197º, Ariadna Sucias 211º, Eira Torra 234º, Jennifer Fernández  248º, Marina Mascaró 251º, Ona Varriale  271º, Martina Linares 278º, Xènia Bisbal  312º.

Diumenge pel matí la competició es va desenvolupar en la prova de rutines combinades, amb una participació de vint-i-nou clubs, l’equip composat per Paula Zamora, Nuria Dabán, Judit Gonfaus, Ariadna Sucias, Eira Torra, Jennifer Fernández, Marina Mascaró, Ona Varriale y Xenia Bisbal han competit positivament, al nivell que esperava la seva tècnica i mostrant que el seu treball de cada dia a la municipal manresana te el premi merescut. La seva classificació va ser el vint-i-dosè lloc, destacable en la seva primera participació en un estatal.

En la classificació total per clubs, el CN Minorisa v ser el 27è. entre 37 clubs en categoria aleví, dominada pel CN Granollers, primer, CN Sabadell i CN Kallipolis, mentre en infantil, les nedadores bagenques van ser les 25 entre 40 clubs, el vencedor va ser també el CN Granollers, seguit de Sincro Retiro i l’amfitrió CN Sabadell.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.