Natació.- Campionat de Catalunya d'Hivern Infantil-Júnior

Natació.- Campionat de Catalunya d'Hivern Infantil-Júnior
Natació.- Campionat de Catalunya d'Hivern Infantil-Júnior
Natació.- Campionat de Catalunya d'Hivern Infantil-Júnior
Natació.- Campionat de Catalunya d'Hivern Infantil-Júnior

Molt bona actuació dels nedadors del CN Minorisa en el Campionat Nacional de Catalunya d’hivern per a nedadors de les categories infantil i júnior. La competició es desenvolupà en les piscines Carles Ibars del CN Sabadell, competint contra rellotge, sense eliminatòries i finals.

L’actuació del CN Minorisa va ser força destacable, amb Maria José Egea, infantil nascuda l’any 2005,  com a protagonista especial amb quatre medalles. La nedadora bagenca va proclamar-se campiona de Catalunya en els 50 metres braça, i va sumar tres plates, en els 100 i 200 metres braça, la seva millor especialitat, i els 200 metres estils.

Però no va ser l’única nedadora que va tenir un paper destacat , doncs, Eric de Arco, en els 50 i 100 metres papallona, Quim Gonzalvo, en els 50 metres papallona i 200 metres estils, Jan Iwan, en les tres distancies d’esquena, Sara Jaramillo, en les tres distancies de braça, Laia Monferrer, en 50 i 100 metres papallona, Erick Ribes, en l’hectòmetre i el doble hectòmetre d’esquena, Miquel Rosich, en els 50 braça i Jana Torreblanca, en les probes de 50, 100, 200 i 400 metres lliures, van estar entre els 10 primers de Catalunya de la seva categoria.

En els relleus, el composat per Jorgina Martínez, esquena, Maria J. Egea , braça, Laia Monferrer, papallona i Anna Salvans, lliure, va ser 9è. En els 4x100 metres estils.

En les classificacions obtingudes segons la taula FINA, els més destacats dels minoristes foren:

C.N. Minorisa infantil  Masculí    Jan Iwan   55º      200 Esquena   516 Pts.

C.N. Minorisa infantil  Femení   Maria Egea  12ª      200 Braça       606 Pts.

C.N. Minorisa junior     Masculí  Quim Gonzalvo  55º      100 Lliures      576 Pts.

C.N. Minorisa junior  Femení   Jana Torreblanca  23ª      200 Lliures      616 Pts

En les classificacions per equips el CN Minorisa va obtenir les següents posicions:

CLASIFICACIONS  PER  EQUIPS

C.N. Minorisa INFANTIL   16º / 67           /           MASCULÍ 29º / 61           FEMENÍ 3º / 55

C.N. Minorisa JUNIOR      20º / 64      /           MASCULÍ 16º / 47           FEMENÍ     35º / 53

Essent el 13è lloc de la suma total obtinguts pels esportistes entrenats per Mariano J Herranz, que va estar acompanyat per la delegada Eva Fernández. Tant tècnic com delegada es mostraren satisfets del comportament dels esportistes de casa nostra, als que felicitaren per encoratjar-los per seguir en aquest camí.