Natació.- Campionat de Catalunya Open

Natació.- Campionat de Catalunya Open
Natació.- Campionat de Catalunya Open

Les magnifiques instal·lacions del CN Terrassa  van ser el marc del Campionat de Catalunya d’hivern Open de natació, disputat en la modalitat d’eliminatòries , en las jornades de tarda, per les finals en el matí, Tota una novetat, quan sempre havia estat a l‘inrevés.

El campionat no va tenir un gran nivell, doncs, amb alguna excepció, les figures de la natació van estar allunyades de les seves millors marques. Com sempre J Vall, amb varis rècords del campionat va ser la figura destacada de la competició.

El CN Sant Andreu s'ha proclamat campió de Catalunya amb 3.163 punts, segon ha estat el CN Sabadell amb 2.150 punts i finalment el CN Terrassa, tercer, amb 2.080,50 punts. El CN Sant Andreu també ha estat el campió del Trofeu Ciutat de Terrassa. 

Els campions de la puntuació FINA i per tant, campions del Campionat de Catalunya i del Trofeu Ciutat de Terrassa, han estat Jèssica Vall del CN Sant Andreu i Miguel Duran del CN Terrassa.

 

Pel que fa a les actuacions dels nedadors del CN Minorisa cal destacar les de Maria J Egea i María Gea, que va estar en les finals, la primera en una A i una B i la segona en una B. :

·         María  J. Egea Ortega,                      Final A 200 Braça (9ª) -                                                                          Final B 100 Braça(17ª)

·         María Gea López                               Final B100 Esquena (18ª)

·        

 

 

Ben a prop de les finals van quedar les mateixes dues nedadores i la seva companya Jana Torreblanca en les següents proves :

 

·         María José Egea Ortega (2005)                    22ª 50 Braza.

·         María Gea López (2001)                               25ª 50 Esquena - 22ª 200 Esquena

·         Jana Torreblanca Catalan (2002)                 23ª 100m Lliures

 

Completaren l’equip Mariona Monferrer, Sara Jaramillo,, Gabriel J. Iwan, Silvia Merenguer, Quim Gonzalvo, Adrià Ribera, Miquel Rosich i Erik Ribes.

 

En la classificació per clubs el CN Minorisa va quedar el 21è de 55 clubs participants.

 

El tècnic del club manresà es mostrà satisfet del comportament de l’equip durant els quatre dies de competició.

 

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.