Natació Màster.- MÀSTER XXI TROFEU MÀSTERS CLUB INEF LLEIDA

Título

titulo
Natació Màster.- MÀSTER XXI TROFEU MÀSTERS CLUB INEF LLEIDA

La participació del CN Minorisa en la XXI edició del Trofeu Màsters que organitza a la Terra Ferma el Club INEF Lleida va ser reeixida , doncs,  amb només tres nedadors, Montse Gomariz, Toni Porcel i Rafa Herrador, van assolir uns magnífics resultats.

La pileta universitària va acollir 102 nedadors de 24 clubs, amb un programa de proves prou ampli. Prova de la qualitat de la competició ho son els 2 rècords estatals superats i els 4 de Catalunya.  Dos dels catalans van portar la signatura de la bagenca Montse Gomariz, que va superar el dels 100 metres papallona, 1.10.43 i els del 400 metres estils individuals, 5.47.43, marques d’indubtable valor. A més a més la nedadora del CN Minorisa es va imposar en els 100 metres estils, 1.14.03.

La contribució de la part masculina del club manresà també va ser prou destacada, doncs, R Herrador va ser el millor en els 200 metres lliures, 2.24.01, mentre en els 200 metres braça era tercer de la general, però el primer de la seva categoria, 2.55.59. Va completar la participació del CN Minorisa Toni Porcel, que amb bons registres en els 50 metres papallona, 33.19, i els 50 metres braça, 41.22, va ser el segon del seu grup d’edats.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.