Natació - Mireia Belmonte i més nedadors olímpics al Trofeu Fèlix Serra Santamans

belmonte2.jpg

Dijous 6 de maig de 2021

L'especialitat de natació de la RFEN té sis nedadors amb mínima olímpica per participar en els JJOO de Tokio d'aquest estiu, d'ells, tres, la campiona olímpica Mireia Belmonte, Jimena Pérez i el nedador d'aigües obertes Alberto Martínez seran aquest diumenge a Manresa, per a participar en el Trofeu Fèlix Serra Santamans.

El Trofeu s'iniciarà amb una prova, els 800 metres lliures femenins de veritable luxe, ja que hi competiran en la sèrie bona, Mireia Belmonte i Jimena Pérez, aspirants a la final i qui sap si al pòdium en els JJOO, en les seves marques d'inscripció només hi ha un escàs mig segon de diferència per la badalonina.

En els 200 metres esquena tenim participació del club amfitrió, el CN Minorisa, que presenta a Jan Iwan i Erik Ribes en homes i Julia Sánchez i Queralt Roger en dones. En els 200 metres papallona masculins, amb un favorit clar, Arbidel Gonzalez, amb mínima pels europeus de Budapest, també hi trobem nedadors de casa, un, el veterà Arnau Rovira, retornat al club i l'altre Guillem Làzaro, ara en el CN Terrassa.

En els 1500 metres lliures hi trobem a Alberto Martínez, en una prova que li queda curta, doncs, ell està classificat per nedar els deu quilòmetres en els JJOO, però, segur que competirà amb Alejandro Puebla, classificat per l'europeu, i Raul Santiago, en una prova d'alt nivell. En els 200 metres braça femenins trobem un doble al·licient, la millor marca per la filla d'un olímpic manresà, Emma Carrasco i una nedadora local en la final, Maria Josep Egea, situació que es repeteix en els homes, amb Ignasi Bernaus, amb la segona marca registrada.

En els 200 metres lliures femenins Anna Salvans en dones, Erik Ribes i Arnau Rovira, aquest en la sèrie dels favorits. En la prova que tanca el programa, els 200 metres estils individuals, per a nedadors complets, hi seran Ivette Sánchez i Maria Josep Egea per part manresana femenina, així com Ignasi Barnaus, en masculí. La competició començarà a les 9:30 del matí, preveient el lliurament de guardons del matí cap a les 10:45 la primera i les 13:22 la segona.

La jornada de la tarda començarà a les 18:00 h i es clorà cap a les 19:30 h. L'ordre de proves és el següent: 800 lliures masculins, 200 esquena femenins, 200 esquena masculins i 200 papallona masculins, lliurament de premis i 200 papallona femenins, 1500 lliures masculins i els 200 metres braça tant masculí com femení. A la tarda, amb inici a les 18 h. els 200 metres lliures, la prova en què competia l'homenatjat Félix Serra Santamans i els 200 metres estils.

Com a cirereta cal recordar que el trofeu la competició es podrà seguir en directe pel canal de Twitch del Club: https://www.twitch.tv/cnminorisa

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.