Natació - Per fi tornem a competir

1ª Jornada tècnica Prebenjamí-Benjamí-Aleví

natacio.jpg

Dijous 11 de febrer de 2021

Aquest dissabte, després d'una llarga espera, els nedadors del CN Minorisa Excavacions Miralles de les categories més menudes, es llançaran a l'aigua per a competir, molts d'ells per primera vegada en la seva trajectòria com a nedadors.

La competició està inclosa en el programa de tecnificació de la Federació Catalana de Natació i hi participen nens i nenes nascuts els anys 2012 i 2013. Els més joves, els que fan els vuit anys aquest 2021, nedaran els 25 i 50 metres lliures, mentre que els que en faran nou, neden els 50 metres braça i els 50 metres lliures.

Els tècnics del CN Minorisa Excavacions Miralles han convocat a Gil Serracanta, Ian Caparrós, Aktran Chaboun, Noel Solernou, Tian Ollé, Aura Nogueras, Berta Puigmal i Júlia Lara, pel que fa als més petits, mentre que Roc Martín, Pere Pujol, Aran López, David Méndez, Biel Solé, Gerard Soler, Leo Herrera, Pol Sirera, Eloi Sánchez i Adam Jlilou.

També hi participen els nats entre els anys 2007 i 2011, aquests amb un programa més ampli, 100 metres de cada estil, lliures, esquena, braça i crol, més els 200 metres estils, pels més complets i els 50 metres braça.

Els nedadors convocats son: Lluc Vila, Biel Gálvez, Bru Font, Gabriel León, Martí Bohigas, Pol Salvans, Octavi Vasconcelos, Pol Núñez, Alex Garcia-Rollán, Jordi Clotet, Biel Soler, Xi Xing, Enma Nieto, Mihail Bilbov, Marc Barés, Gabriel Carrillo, Didac Vidal, Meritxell Roger, Alexandre Kerr, Leyre Martín, Laura Sánchez, Laia Pladellorens, Arlet Serracanta, Laia Ara, Max Noguera, Oriol Alonso, Adrià Portet, Bernat Caballol, Miguel Angel Caballero, Gerard Escudero, Oriol Populo, Marcel Prat, Pau Casellas, Marc Fernàndez, Pol Fernàndez, Guillem Gálvez, Yanay Jaramillo, Lyan Peláez, Joan Perramon, Alicia Puigdellivol, Roc Ruaix, Raquel Sánchez, Ibai Escalona, Arnau Zumaquero i Martí Yerro.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.