Natació

belmonte2.jpg

Natació - Mireia Belmonte i més nedadors olímpics al Trofeu Fèlix Serra Santamans

Dijous 6 de maig de 2021

L'especialitat de natació de la RFEN té sis nedadors amb mínima olímpica per participar en els JJOO de Tokio d'aquest estiu, d'ells, tres, la campiona olímpica Mireia Belmonte, Jimena Pérez i el nedador d'aigües obertes Alberto Martínez seran aquest diumenge a Manresa, per a participar en el Trofeu Fèlix Serra Santamans.

297afbf1-474b-48f3-9f2d-4b6dda6845c6.jpg

Natació - El futur de la natació bagenca es retroba

Dimarts 27 d'abril de 2021

Aquest dissabte passat, les piscines Manel Estiarte i Duocastella de Manresa, van acollir als nedadors i nedadores de les categories prebenjamí, benjamí i aleví per a competir en la IV jornada Tècnica que convoca la Federació Catalana de Natació.

Equip +50 2.jpg

Natació - Els màsters del CN Minorisa reprenen amb èxit les competicions

Dimarts 20 d'abril de 2021

Aquest passat cap de setmana les piscines Manel Estiarte i Duocastella de Manresa han estat l’escenari de la represa de les competicions de natació per a nedadors màster, ha estat en la celebració del III CAMPIONAT CATALUNYA NATACIÓ "OPEN" MASTERS D'HIVERN.

Cartell cts masters.jpeg

Natació - 300 nedadors màsters a les Piscines Manel Estiarte i Duocastella

Divendres 16 d'abril de 2021

Aquest cap de setmana les piscines Municipals Manel Estiarte i Duocastella es convertiran en el centre de retrobada amb la competició dels nedadors màsters catalans.

barnaus.jpeg

Natació - Bon paper d'Ignasi Barnaus al Campionat d'Espanya

Dilluns 29 de març de 2021

En el marc del XXI Campionat d'Espanya de Natació celebrat a les instal·lacions del CN Sabadell del 24 al 28 de març, el nedador del CN Minorisa, Ignasi Bernaus, nat l'any 2000, va tenir una lluïda actuació en la prova en què participava, els 200 metres braça.

Excavacions Miralles 26.03.21.b..jpg

Excavacions Miralles aposta, un any més, pel suport als equips de base del CN Minorisa

Dissabte 27 de març de 2021

Jordi Puig, gerent d’Excavacions Miralles SL, ha reafirmat el seu suport i compromís amb el foment de l’esport de base del Club Natació Minorisa, amb el patrocini de l’Escola d’Iniciació Esportiva i l’Escola de Tecnificació Esportiva de l’entitat manresana.

Natació aleví.jpeg

Natació - Els nedadors del CN Minorisa Excavacions Miralles cada cop millor

Dimarts 16 de març de 2021

Dissabte passat, els nedadors del CN Minorisa Excavacions Miralles es van llançar a l'aigua en el que era la segona jornada de les proves tècniques programades per la Federació Catalana de Natació per tal d'obtenir les mínimes per a classificar-se pels campionats de les seves edats.

natacio.jpg

Natació - Per fi tornem a competir

Dijous 11 de febrer de 2021

Aquest dissabte, després d'una llarga espera, els nedadors del CN Minorisa Excavacions Miralles de les categories més menudes, es llançaran a l'aigua per a competir, molts d'ells per primera vegada en la seva trajectòria com a nedadors.

ManelEstiarte1.jpg

Les piscines municipals de Manresa portaran el nom de “Manel Estiarte i Duocastella”

17 de desembre de 2020

La iniciativa promoguda pel Club Natació Minorisa per tal que el Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa porti el nom de Manel Estiarte i Duocastella ha estat aprovada avui per unanimitat al ple de l’Ajuntament de Manresa.

banner2.JPG

La iniciativa del Club Natació Minorisa perquè les Piscines de Manresa portin el nom de Manel Estiarte i Duocastella arriba demà al ple de l’Ajuntament de Manresa amb un gran suport institucional i popular

16 de desembre de 2020

La iniciativa promoguda pel Club Natació Minorisa per tal que el Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa porti el nom de Manel Estiarte i Duocastella arriba demà dijous al ple de l’Ajuntament de Manresa amb un gran suport institucional, social i popular.

manel.jpeg

Pas ferm cap a nomenar les Piscines Municipals de Manresa, Piscines Municipals Manel Estiarte i Duocastella

19 de novembre de 2020

El Club Natació Minorisa, mostra la seva satisfacció pel desenvolupament dels tràmits corresponents per a nomenar les piscines municipals com a Manel Estiarte i Duocastella, en reconeixement a la trajectòria extraordinària del waterpolista internacional sorgit a les files del Club Natació Manresa.

Imagen 1.png

A partir de demà, piscines tancades i suspensió dels entrenaments per als pròxims 15 dies

29 d'octubre de 2020

Les noves mesures implementades per la Generalitat de Catalunya a partir de demà, divendres 30 d'octubre, per combatre la propagació de la Covid-19, obliguen a tancar les instal·lacions esportives durant els pròxims 15 dies. Per tant, queda tancat el complex de les Piscines Municipals de Manresa i queden anul·lats tots els entrenaments de les seccions esportives del Club Natació Minorisa en aquest període de temps.

tfss9.jpg

Nous horaris d’entrenament de les seccions esportives del CN Minorisa

26 d'octubre de 2020

Amb l'activació de l'Estat d'Alarma i la introducció del toc a Catalunya, les activitats esportives de les diferents disciplines i categories del CN Minorisa es veuran modificades fins que canviï la situació.

equip.JPG

La Federació Catalana de Natació atura totes les competicions quinze dies

15 d'octubre de 2020

El CN Minorisa, en compliment de les indicacions de la Federació Catalana de Natació, atura durant quinze dies totes les competicions en les quals els nostres nadadors i nadadores havien de participar en els propers dos caps de setmana.

natac.JPG

Natació - Pujada d'inici de temporada a Collbaix

5 d'octubre de 2020

Dissabte passat més d'una desena de nedadors i nedadores dels equips infantil, juvenil i absolut del CN Minorisa van realitzar l'ascensió a la muntanya de Collbaix (Sant Joan de Vilatorrada). Els nois i noies van estar acompanyats de l'entrenador i màxim responsable de la secció, Mariano Herranz.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.