Natació

Activitats de natació del nostre club. Anima’t i participa

Aquí t’exposem les activitats i esdeveniments que hem organitzat en el club de natació. T’animem a participar i a passar una estona divertida en bona companyia.

 

tfss10.jpg

62è Trofeu Fèlix Serra Santamans 2018

 

Els i les participants van disfrutar d’una jornada extraordinària a la nostra ciutat, on van poder competir en piscina curta com a darrera posta a punt de cara als Campionats d’Espanya en piscina de 25 m.

Malgrat que els nedadores i nedadores d’elit no estan en el seu millor moment de forma, les marques assolides han estat de molt bon nivell.

Natació.- Campionat de Catalunya Universitari

Natació.- Campionat de Catalunya Universitari

El proper diumenge 17 de febrer a les Piscines Municipals de Manresa se celebrarà el Campionat de Catalunya Universitari de Natació.

Natació.- Roda de premsa Campionats de Catalunya Universitaris

Natació.- Roda de premsa Campionats de Catalunya Universitaris

El Campionat, celebrat dins del marc de les activitats de l’Esport Català Universitari, és organitzat per la Universitat Ramon Llull i el Club Natació Minorisa, amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Manresa, la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, la Federació Catalana de Natació i Aigües de Manresa, S.A.