Natación sincronizada

WhatsApp Image 2021-05-17 at 09.25.37.jpeg

Natació artística - Triple actuació del CN Minorisa

Dimecres 19 de maig de 2021

Aquest cap de setmana ha estat de molta activitat per les nedadores de la secció de natació artística del CN Minorisa, divendres, a la piscina de la Residència Joaquim Blume, a Esplugues de Llobregat, van competir les nedadores de la categoria junior, competint les nostres nedadores Paula Zamora i Jana Brunet, que van aconseguir el vuitè lloc en el duet tècnic.

CN_Manresa copia.jpg

El Club Natació Minorisa obre un procés participatiu per escollir la imatge de la nova etapa del Club Natació Manresa

Divendres 14 de maig de 2021

El Club Natació Minorisa ha presentat dues propostes d’imatge per a la nova etapa de l’entitat com a Club Natació Manresa per tal que siguin els esportistes, socis i sòcies, els qui puguin decidir.

Artistica LLoret 4.jpg

Natació artística - Bon resultat a la primera jornada de la Copa de Catalunya

Dimarts 27 d'abril de 2021

Aquest diumenge, l'equip juvenil de natació artística del CN Minorisa s'ha desplaçat fins a Lloret de Mar per a disputar la 1a Jornada de la Copa Catalunya.

ARtistica combi (3).jpg

Natació artística - Lliga figures - 2ª jornada

Dimarts 20 d'abril de 2021

Aquest diumenge es va celebrar a les piscines de Can Llonch del CN Sabadell la 2a jornada de la lliga de figures de les categories infantil i aleví.

WhatsApp Image 2021-04-12 at 11.20.10 (2).jpeg

Natació artística - Marina Parcerisa i Mònica Palà sisnes al Campionat d'Espanya

Dimecres 14 d'abril de 2021

Aquest cap de setmana passat, les nedadores del CN Minorisa, Marina Parcerisa i Mònica Palà, van desplaçar-se fins a Valladolid, per a participar en el XXI Campionat d'Espanya Junior i Sènior d'hivern.

artistica.jpeg

Natació Artística - Marina Parcerisa i Mònica Palà campiones de Catalunya

Dilluns 29 de març de 2021

La piscina Sant Jordi barcelonina va ser el marc on es va celebrar el Campionat de Catalunya per a nedadores junior i sènior de natació artística, competició que va tenir representació per part del CN Minorisa, Marina Parcerisa i Mònica Palà en categoria sènior i Jana Brunet i Paula Zamora en el duo lliure júnior.

banner2.JPG

La iniciativa del Club Natació Minorisa perquè les Piscines de Manresa portin el nom de Manel Estiarte i Duocastella arriba demà al ple de l’Ajuntament de Manresa amb un gran suport institucional i popular

16 de desembre de 2020

La iniciativa promoguda pel Club Natació Minorisa per tal que el Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa porti el nom de Manel Estiarte i Duocastella arriba demà dijous al ple de l’Ajuntament de Manresa amb un gran suport institucional, social i popular.

Imagen 1.png

A partir de demà, piscines tancades i suspensió dels entrenaments per als pròxims 15 dies

29 d'octubre de 2020

Les noves mesures implementades per la Generalitat de Catalunya a partir de demà, divendres 30 d'octubre, per combatre la propagació de la Covid-19, obliguen a tancar les instal·lacions esportives durant els pròxims 15 dies. Per tant, queda tancat el complex de les Piscines Municipals de Manresa i queden anul·lats tots els entrenaments de les seccions esportives del Club Natació Minorisa en aquest període de temps.

tfss9.jpg

Nous horaris d’entrenament de les seccions esportives del CN Minorisa

26 d'octubre de 2020

Amb l'activació de l'Estat d'Alarma i la introducció del toc a Catalunya, les activitats esportives de les diferents disciplines i categories del CN Minorisa es veuran modificades fins que canviï la situació.

equip.JPG

La Federació Catalana de Natació atura totes les competicions quinze dies

15 d'octubre de 2020

El CN Minorisa, en compliment de les indicacions de la Federació Catalana de Natació, atura durant quinze dies totes les competicions en les quals els nostres nadadors i nadadores havien de participar en els propers dos caps de setmana.

Contenido inactivo hasta la aceptación de las cookies de marketing. Para visualizar correctamente, accede a la configuración y activa la cookie específica.