Notícies del CN Minorisa

Escola Esportiva CN Minorisa

Escola Esportiva CN Minorisa

16 de juliol de 2020

Dirigit pel tècnic Jordi López, l’Escola esportiva està adreçada a nens i nenes de diferents edats que vulguin perfeccionar la base esportiva per a la futura pràctica d’esports d’aigua i inclou de dues etapes de formació

El Club Natació Minorisa presenta la nova  Escola esportiva com a referència d’excel·lència en l’ensenyament dels esports d’aigua

El Club Natació Minorisa presenta la nova Escola esportiva com a referència d’excel·lència en l’ensenyament dels esports d’aigua

16 de Juliol de 2020

El nou projecte consta d’una metodologia d’ensenyament basada en l’excel·lència en el programa de desenvolupament i formació de l’esportista, tot gaudint i aprenent a la vegada. El Club Natació Minorisa presenta la nova Escola esportiva, el projecte esportiu estratègic de l’entitat per als propers anys, amb la voluntat de marcar la referència en l’ensenyament d’excel·lència de la natació a la ciutat de Manresa. El nou projecte compta amb el suport d’Excavacions Miralles, empresa patrocinadora dels equips benjamins i alevins de natació i de waterpolo del Club. 

El Club Natació Minorisa inicia una campanya perquè les Piscines de Manresa portin el nom de Manel Estiarte Duocastella

El Club Natació Minorisa inicia una campanya perquè les Piscines de Manresa portin el nom de Manel Estiarte Duocastella

3 de juny de 2020

El Club Natació Minorisa ha començat una campanya per recaptar suports a la proposta de posar el nom de Manel Estiarte i Duocastella al Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa

Comunicat del Club Natació Minorisa sobre les mesures de prevenció pel coronavirus

Comunicat del Club Natació Minorisa sobre noves mesures de prevenció pel coronavirus

12 Març de 2020

Com a conseqüència de la comunicació de tancament de les Piscines Municipals de Manresa a partir de les 17h del dia d’avui, queden anul·lats tots els entrenaments de natació, waterpolo, triatló i natació artística. 

La nova Junta del Club Natació Minorisa es reuneix amb el president de la Federació Catalana de Natació

La nova Junta del Club Natació Minorisa es reuneix amb el president de la Federació Catalana de Natació

9 de març de 2020

Aquest dijous, 5 de març, ha tingut lloc la seu de la Federació Catalana de Natació una reunió de treball entre la presidenta del CN Minorisa, Montserrat Gomáriz, i el vocal Antoni Porcel, amb el president de la FCN, Enric Bertran; el delegat territorial, Josep Ribera, i el gerent, Josep Ruiz.

L’assemblea del Club Natació Minorisa aprova la recuperació del nom de Club Natació Manresa

L’assemblea del Club Natació Minorisa aprova la recuperació del nom de Club Natació Manresa

2 de març de 2020

Aquest dimecres, 26 de febrer, ha tingut lloc al Casal de les Escodines l’assemblea extraordinària de socis i sòcies del Club Natació Minorisa que ha donat llum verda a la recuperació del nom històric de Club Natació Manresa.

Natació.- Manresa, seu dels Campionats de Catalunya Universitaris de Natació

Natació.- Manresa, seu dels Campionats de Catalunya Universitaris de Natació

20 Febrer de 2020

Aquest diumenge, 23 de febrer, se celebrarà al Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa la 35a. edició dels Campionats Universitaris de Natació, organitzats pel Club Natació Minorisa i la Universitat Ramon Llull.

Excavacions Miralles, nou patrocinador  dels equips de base de natació i waterpolo del Club Natació Minorisa

Excavacions Miralles, nou patrocinador dels equips de base de natació i waterpolo del Club Natació Minorisa

17 Febrer de 2020

Excavacions Miralles SL i el Club Natació Minorisa han tancat  l’acord d’esponsorització d’aquesta empresa bagenca pels equips benjamins i alevins de natació i waterpolo del Club per a la temporada actual i la pròxima.

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DE SOCIS DEL CN MINORISA

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DE SOCIS DEL CN MINORISA

12 Febrer de 2020

Per acord de la Junta Directiva del Club Natació Minorisa, en la seva reunió del dia 22 de Gener d'enguany i de conformitat amb la normativa legal i estatutària, es publicita convocatòria d'Assemblea General Extraordinaria de Socis pel proper dia 26 de Febrer a les 19 h. al Casal de Les Escodines domiciliat al carrer Sant Bartomeu, núm. 50 de Manresa.

Natació.- CAMPIONAT CATALUNYA HIVERN ALEVÍ

Natació.- CAMPIONAT CATALUNYA HIVERN ALEVÍ

6 Febrer de 2020

LES  PROMESES DE LA NATACIÓ CATALANA A MANRESA

De divendres a diumenge, Manresa es convertirà en la capital de la natació aleví catalana, doncs, la Federació Catalana de Natació va concedir al CN Minorisa l’organització del   campionat d’hivern d’aquesta categoria que acull als nedadors nascuts els anys 2006 i 2007 i les nedadores dels anys 2007 i 2008.

Un total de 696 esportistes, 414 nois i 282 noies , en representació de 74 clubs d’arreu del principat, essent el CN Sant Andreu qui te la representació més amplia, 27 competidors, per part del CN Minorisa, seran 12 els esportistes que es llançaran a les aigües de les municipals manresanes, P. Riera, J Monné, J Sánchez, B Galvez, A Suñé, N Vidal, P Salvans, O Vasconcelos, E Herrador, M Bohigas i Álex Garcia-Rollan.

Waterpolo.- CN Minorisa Absolut Masculí

Waterpolo.- CN Minorisa Absolut Masculí

4 d'octubre de 2019

OBJECTIUS I PLANTILLA

L’entrenador de l’equip masculí absolut del CN Minorisa es mostra satisfet del treball del seus jugadors en aquesta pretemporada. Amb l’objectiu de mantenir la categoria, malgrat la dificultat que representa el nivell dels equips, la joventut de la plantilla i la disponibilitat dels jugadors depenen de les obligacions laborals d’alguns dels jugadors bàsics.

Waterpolo.- CN Minorisa Absolut Femení

Waterpolo.- CN Minorisa Absolut Femení

2 d'octubre de 2019

L’ENTRENADOR ANGEL PEIRÓN ENS EXPLICA ELS OBJECTIUS

El veterà tècnic del CN Minorisa, Angel Peirón, fa la primera lectura dels objectius de l’equip absolut de l’entitat bagenca.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.