Pas ferm cap a nomenar les Piscines Municipals de Manresa, Piscines Municipals Manel Estiarte i Duocastella

El Ple de l’Ajuntament de Manresa durà a terme els tràmits de procediment administratiu necessaris perquè ben aviat les piscines Municipals de Manresa, portin el nom del nostre il·lustre esportista Manel Estiarte Duocastella.


manel.jpeg

19 de novembre de 2020

El Club Natació Minorisa, mostra la seva satisfacció pel desenvolupament dels tràmits corresponents per a nomenar les piscines municipals com a Manel Estiarte i Duocastella, en reconeixement a la trajectòria extraordinària del waterpolista internacional sorgit a les files del Club Natació Manresa.

El Club Natació Minorisa està impulsant des del proppassat mes de març, una campanya per buscar adhesions per tal de posar el nom de les piscines municipals Manel Estiarte, l’esportista més rellevant de la nostra ciutat.

Aquesta campanya ja compta amb més de 300 entitats i persones que han donat suport a un manifest que recull la voluntat que, un equipament esportiu de la ciutat referent, com ho són les piscines, quedi associat al campió olímpic i del món manresà.

La iniciativa pretén també que el fet que un esportista pugui quedar associat a un equipament esportiu, té una projecció molt important en públics significatius, ja que en aquest cas les piscines municipals de Manresa són utilitzades i visitades per milers d’esportistes i afeccionats d’arreu. El Club Natació Minorisa, vol agrair, la gran complicitat que ha trobat en el conjunt de les entitats esportives, i cíviques de la ciutat en donar-hi suport, i a la corporació municipal, l’alcalde i el regidor d’esports en particular.

Caldrà doncs, en el ple de desembre, aprovar de forma definitiva la proposta , tot esperant que aquesta sigui recolzada de forma unànime pel conjunt de la corporació municipal.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.