Presentació dels Equips de Competició del CN Minorisa

Presentació dels Equips de Competició del CN Minorisa
Presentació dels Equips de Competició del CN Minorisa
Presentació dels Equips de Competició del CN Minorisa
Presentació dels Equips de Competició del CN Minorisa

3 Desembre de 2019

Divendres al vespre el CN Minorisa, després d’unes temporades sense fer-ho, va fer la presentació de les plantilles de les especialitats i els seus  equips  per grups d’edat.

L’acte, senzill però a la vegada entranyable, doncs, la graderia de la piscina de mides olímpiques  plena pels familiars dels que desfilaren amb les samarretes blaves amb l’escut del club, va aplaudir a tots i cada un dels components, en especial a Jaume Cots , que amb 83 anys era qui portava la torxa simbòlica amb més anys. En Jaume, un exemple, que els més petits, amb només 6 anys, encara absorts per una situació que vivien per primera vegada, hauran de convertir en el repte de superar.

L’acte que s¡’inicià amb les del regidor d’esports, Toni Massegú, que va mostrar la seva satisfacció per poder viure d’una acte que mostra el potencial de l’esport manresà,  recordant els èxits dels esports aquàtics de casa nostra, a nivell nacional, estatal i internacional, encoratjant als presents i a la nova junta directiva, a la que agraí  la invitació, a tornar en la senda dels èxits. La presidents del club, Montse Gomariz, explicà, en el seu primer acte com a màxim mandatari de la entitat, la seva il·lusió, que els presents li contagien per treballar i tornar a disposar d’atletes que representin a Manresa arreu del món, aprofitant l’ocasió per a demanar més lamina d’aigua per poder treballar com el club necessita i mereix.

A continuació es va fer la presentació dels equips, nomenats un per un cadascun dels seus components, per especialitats sortiren els triatletes, nedadors, waterpolistes, màsters i natació artística, que a la fi s’ajuntaren al voltant de la piscina per a fer la fotografia conjunta, finalitzant l’acte amb una demostració de l’equip de natació sincronitzada que va posar el punt i final a l’acte, això si, per passar a buscar el seu tros de coca i xocolata que endolcia el fermall de la festa.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.