Resultats temporada 19/20- Natació Artística CN Minorisa

Natació Artística.-  XXI Campionat d'Espanya Aleví i Infantil d'Hivern

Natació Artística.- XXI Campionat d'Espanya Aleví i Infantil d'Hivern

13 Març de 2020

PAS FERM DEL CN MINORISA

Castelló va acollir els dies 6, 7 i 8 de març la XXI edició del campionat estatal d’hivern de natació artística per a nedadores de la categoria aleví i infantil. El CN Minorisa hi va estar representat per tres nedadores , Ana Sánchez, Ada Soler i Elia Vall, que malgrat la seva bona actuació van quedar en la zona mitja de la classificació.

Natació Artística.- Copa Catalunya-Cat.III-1ª Jornada

Natació Artística.- Copa Catalunya-Cat.III-1ª Jornada

10 Febrer de 2020

GRAN ACTUACIÓ DE LES NOSTRES SIRENES

El passat diumenge, les nedadores absolutes de la natació artística del CN Minorisa es van desplaçar fins a Reus, per a disputar a la piscina del “Ploms”, la primera jornada de la Copa Catalunya de nivell  tres. L’equip el configuraven les següents nedadores: Aída Alguacil, Mireia Molina, Laura Ureña, Emma Flores y Aída Sanguino, que han completat una molt bona actuació, tal com van reconèixer les puntuacions dels jutges, que les va situar en el cinquè lloc de la classificació entre els disset clubs que hi participaren

Natació Artística.- 2ª Jornada Rutines Tècniques Juvenil

Natació Artística.- 2ª Jornada Rutines Tècniques Juvenil

6 Febrer de 2020

La natació artística catalana ha viscut un cap de setmana ple d’activitat, doncs, hi ha hagut competició oficial per a varis grups d’edat. Divendres, l’equip juvenil del CN Minorisa format per Eira Torra, Judit Gonfaus, Carla Soler, Núria Daban, Paula Zamora, Marina Mascaró, Ariadna Sucias, Xenia Bisbal i Ona Barriales,  va participar en el II Jornada de rutines tècniques celebrat a la piscina de la residència Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat.

Natació Art´sitica.- 3ª Jornada Lliga de Figures Infantil/Aleví

Natació Artística.- 3ª Jornada Lliga de Figures Infantil/Aleví

6 Febrer de 2020

Dissabte matí, la capital del Vallès Oriental, Granollers, va veure com les matineres nedadores infantils i alevins, començaven la seva participació en la III jornada de la Lliga de figures, doncs, la jornada començava a les 8:00 h. del matí.  La exigència del seu treball diari a les municipals manresanes a les ordres de Maria Espiau va tenir premi, doncs, les cinc nedadores participants van mostrar una línea ascendent que ben segur seguirà.

Natació Artística.- Campionat de Catalunya Benjamí

Natació Artística.- Campionat de Catalunya Benjamí

6 Febrer de 2020

1ª JORNADA - FIGURES (PISCINA SANT JORDI)

Diumenge tarda, a la piscina Sant Jordi de Barcelona, les més menudes de la natació artística de casa nostra, les benjamines, van competir en el que era la I Jornada del Campionat de Catalunya Benjamí, les nedadores, nascudes els anys 2010 i 2011, van mostrar un saber estar gairebé impropi de la seva edat i els resultats van respondre a aquesta circumstància

Natació Artística.- Lliga de Figures Infantil i Aleví/Rutines Tècniques Júnior

Natació Artística.- Lliga de Figures Infantil i Aleví/Rutines Tècniques Júnior

25 Novembre de 2019

Cap de setmana amb molta activitat per les nedadores de les categories júnior, infantil i aleví de la especialitat de natació artística del CN Minorisa. Divendres per la tarda, la piscina de la Residencia Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat, va acollir la 1ra. Jornada en la competició de rutines tècniques. Dissabte la competició era per les infantils i cadets, que es van desplaçar fins a Granollers en el que era la 2ª. Jornada de la lliga de figures.

Natació Artística.- Lliga de Figures Infantil i Aleví (1ª jornada)

Natació Artística.- Lliga de Figures Infantil i Aleví (1ª jornada)

05 Novembre de 2019

El passat cap de setmana, les piscines de Can  Llong del Club Natació Sabadell va acollir la primera jornada de la Lliga de figures. Les nostres sirenes més petites,  debutants,  en aquesta competició, van tenir unes actuacions que recolzen el seu treball i possibilitats de futur, deixant molt bones sensacions i demostrant les ganes de millorar,

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.