Resultats temporada 2018/2019

tfss10.jpg

62è Trofeu Fèlix Serra Santamans 2018

 

Els i les participants van disfrutar d’una jornada extraordinària a la nostra ciutat, on van poder competir en piscina curta com a darrera posta a punt de cara als Campionats d’Espanya en piscina de 25 m.

Malgrat que els nedadores i nedadores d’elit no estan en el seu millor moment de forma, les marques assolides han estat de molt bon nivell.

CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT AL CN BARCELONA

CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT AL CN BARCELONA

MARIA J. EGEA (CN MINORISA) ENTRE LES MÉS JOVES

L’actuació del jove valor del planter manresà va superar amb bona nota la experiència de contendir en una competició d’alt nivell, al costat de les figures internacionals de la natació estatal.

Natació.- Campionat de Catalunya d'Hivern Infantil-Júnior

Natació.- Campionat de Catalunya d'Hivern Infantil-Júnior

 

 

PÓQUER DE MEDALLES PER A M.J. EGEA (CN MINORISA)

L’actuació del CN Minorisa va ser força destacable, amb Maria José Egea, infantil nascuda l’any 2005,  com a protagonista especial amb quatre medalles.

Natació.- Campionat de Catalunya Open

Natació.- Campionat de Catalunya Open

Les magnifiques instal·lacions del CN Terrassa  van ser el marc del Campionat de Catalunya d’hivern Open de natació, disputat en la modalitat d’eliminatòries , en las jornades de tarda, per les finals en el matí, Tota una novetat, quan sempre havia estat a l‘inrevés. En la classificació per clubs el CN Minorisa va quedar el 21è de 55 clubs participants.