Resultats temporada 2019/2020 Natació CN Minorisa

Esport Universitari.- Campionat de Catalunya de Natació 2020

Esport Universitari.- Campionat de Catalunya de Natació 2020

24 Febrer de 2020

UNIVERSITAT I NATACIÓ DE LA MÀ

Impulsat per l’Esport Català Universitari, es celebraren a Manresa els Campionats de Catalunya de natació, ocasió per a poder gaudir de la categoria dels esportistes de les 12 universitats catalanes que practiquen la natació amb els seus clubs i aprofiten l’ocasió per a defensar els colors de les seves universitats.

Natació.- Campionat de Catalunya Aleví a Manresa

Natació.- Campionat de Catalunya Aleví a Manresa

10 Febrer de 2020

TRES DIES GAUDINT DE LA NATACIÓ INCIPIENT 

Després de tres dies i sis jornades memorables el Campionat de Catalunya aleví de natació va tancar aquesta edició amb la tristesa del final i la satisfacció de la feina ben feta, tant pel que fa als nois i noies que es llançaren a les aigües de les municipals manresanes, que ha estat la seva casa aquest cap de setmana, com per part de l’organitzador el CN Minorisa, fent honor a la tradició i prestigi com a acollidors de grans competicions.

Natació.- Campionat de Catalunya Absolut Open de Natació - CCT Trofeu Ciutat de Terrassa

Natació.- Campionat de Catalunya Absolut Open de Natació - CCT Trofeu Ciutat de Terrassa

21 Gener de 2020

IGNASI BERNAUS (CN MINORISA ) BRONZE EN ELS 100 BRAÇA

De dijous a diumenge la piscina del CN Terrassa va viure la edició del Campionat de Catalunya Absolut d’hivern, la competició de més prestigi del calendari català que es desenvolupà en unes dates que dificultaven assolir els millors registres, però si que servien per a comprovar el seu moment de forma i si la preparació vers a les grans cites internacionals o els estatals seguia la evolució prevista.

Natació.- Trofeu de Reis Aleví

Natació.- Trofeu de Reis Aleví

8 Gener de 2020

JÚLIA SÁNCHEZ (CN MINORISA) ENTRE ELS MILLORS

El Trofeu de Reis  per a nedadors alevins que organitzà el CN Barcelona, un autèntic Campionat de Catalunya  d’hivern oficiós, el CN Minorisa hi va esser present amb 8 nedadors: Pol Riera, Jan Monné, Julia Sánchez, Maria Sánchez, Àuria Suñé, Nidia Vidal, Pol Salvans y Octavio Vasconcelos.

Natació.- Trofeu Arena Swimming Meeting Aleví

Natació.- Trofeu Arena Swimming Meeting Aleví

8 Gener de 2020

El darrer cap de setmana de l’any 2019, va ser aprofitat pels nedadors alevins del CN Minorisa per a participar en un trofeu important com és el Arena Swiming Meeting que organitza el CN Sant Andreu en les seves instal·lacions. La competició , reservada per a nedadors nats els anys 06, 07 i 08 i nedadores nates el 07 i 08, va tenir una representació d’esportistes del CN Minorisa de nou representants:  Pol Riera, Biel Gálvez, Julia Sánchez, Maria Sánchez, Marti Bohigas, Pol Salvans, Àuria Suñé, Nidia Vidal i Irene Porcel.

Natació.- Campionat de Catalunya Infantil i Júnior

Natació.- Campionat de Catalunya Infantil i Júnior

17 Desembre de 2019

ERIC DE ARCO (CN MINORISA) MEDALLA D’ARGENT EN 50 PAPALLONA

La piscina de la Nova Escullera , seu del CN Barcelona, va ser el magnífic escenari del campionat català de natació d’hivern infantil i júnior. En el mateix hi va estar representat el CN Minorisa que va presentar un equip complet que va combinar actuacions positives amb algunes que s’esperava més reeixides

Natació. Lliga Catalana. 1ª Jornada Prebenjamí/3ª Jornada Benjamí

Natació. Lliga Catalana. 1ª Jornada Prebenjamí/3ª Jornada Benjamí

17 Desembre de 2019

Dissabte passat la municipal manresana va acollir als nedadors dels clubs CN Berga-Tossalet, CN Castellet, CN Minorisa, CN Navàs i CN Sallent de les categories prebenjamí i benjamí per a competir, uns, els més joves, en la primera jornada oficial, mentre que els altres en la que era la seva tercera jornada

Natació.- Lliga Aleví a Manresa

Natació.- Lliga Aleví a Manresa

10 Desembre de 2019

LES PLACES PELS CATALANS EN JOC

Dissabte dia 30 de novembre pel matí, les piscines municipals manresanes van acollir una jornada de la lliga aleví de força importància , doncs, entre les proves que es nedaven, els 200 metres estils individuals, els 200 metres lliures i els 50 metres papallona , la primera d’elles, la que reuneix els quatre estils, papallona, esquena , braça i lliure, serveix per a establir el rànquing que la federació catalana de natació utilitza per a triar els 100 primers que nedaran els Campionats de Catalunya de la categoria.

Natació.- 2ª Jornada de LLiga Benjamí al CN Sta. Perpètua.

Natació.- 2ª Jornada de LLiga Benjamí al CN Sta. Perpètua.

25 Novembre de 2019

Aquest dissabte passat l’equip benjamí del CN Minorisa es va desplaçar cap el Vallès Occidental, per nedar a la piscina del CN Santa Perpetua de Moguda les proves corresponents a la 2ª. Jornada de la lliga catalana benjamí.

Natació.- 2ª Jornada  Lliga Infantil

Natació.- 2ª Jornada Lliga Infantil

13 Novembre de 2019

BONES SENSACIONS

Diumenge passat l’equip de natació del CN Minorisa es desplaçà fins a la població de Sant esteve Sesrovires per a competir en la 2ª Jornada de la Lliga Infantil, en la que també hi participaren, fora de puntuació, els nedadors absoluts. Va ser una bona competició, un pas important en la preparació vers als campionats importants, desembre pels juniors al CN Barcelona i gener els absoluts en el CN Terrassa. Les actuacions dels nedadors bagencs va ser conforme al moment de la temporada, amb acumulació de metres i proves nedades.

Natació.- Copa Catalana de Clubs

Natació.- Copa Catalana de Clubs

23 Octubre de 2019

S’ESCAPA L’ASCENS A 2ª DIVISIÓ 

Malgrat  les aspiracions de l’equip, el CN Minorisa, basades en el brillant passi a la fase d’ascens del mes de maig i amb la consolidació dels joves valors, més la incorporació d’esportistes de qualitat contrastada, no ha pogut ésser, els nedadors bagencs van quedar un pel decebuts per no haver aconseguit l’objectiu de pujar a la segona divisió catalana .

Natació.- 1ª jornada Fons i Estils

Natació.- 1ª jornada Fons i Estils

5 Octubre de 2019

Les piscines municipals de Manresa va acollir a nedadors del CN Santa Perpetua, CN Rubí, CN Badia, CN Sallent i CN Minorisa, per participar en la jornada corresponent a la especialitat de Fons i estils, que inclou les proves de 400 i 1500 metres lliures i 400 metres estils individuals masculins i femenins.