Triatló - Campionat d'Espanya Sprint. Miguel Riera (CN Minorisa) bronze

Triatló.- Campionat d'Espanya Sprint .Miguel Riera (CN Minorisa) bronze

22 d'agost de 2020

Aquest dissabte s'ha celebrat el campionat d'Espanya de triatló en categoria cadet i júnior a la ciutat de la comunitat gallega de Pontevedra, amb protagonisme de l'atleta del CN Minorista, Miquel Riera.

El triatleta bagenca, ha aconseguit una meritòria medalla de bronze a l'arribar en 3a posició en la seva categoria, la cadet.

La competició es desenvolupa completant  750 metres de natació, 10 km de ciclisme i 2,5 km de cursa atlètica. Degut a les condicions sanitàries, donant protagonisme a la Covid-19,  s'ha disputat en modalitat contrarrellotge individual, evitant al màxim que hi haguessin acumulacions d'esportistes i prioritzant que cada triatleta sapigues regular sense les referències dels rivals.

En Miqui ha marcat el 9è millor parcial nedant, una posició que li donava possibilitats de pòdium, doncs, el seu domini de la bicicleta , en el que ha firmat el millor parcial i el posava al front de la classificació, l'ha permès lluitar al màxim en la cursa a peu per a mantenir una posició  en el pòdium, la qual cosa ha aconseguit amb un magnífic tercer lloc ànimes 4 segons del medalla de plata i 12 de l'or. 

Ha estat una gran demostració de progrés i possibilitats d'un gran futur al millorar el seu lloc de l'any passat , en què va ser el 72é. Fins a pujar en el tercer graó del podium.

 

1r Miguel Guzman   36'05

2n Andrés Prieto      36'13

3r Miqui Riera Blesa 36'17

.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.