Waterpolo - A punt de puntuar

L'absolut masculí es va quedar a un gol d'empatar contra el CW Sant Adrià

181125-Juv. Masc. CN Minorisa vs G.E.I.E.G.4474.JPG

Diumenge 28 de febrer de 2021

Emocionat partit el jugat entre manresans i sants adrianencs, un partit que fins al xiulet final no va tenir un guanyador segur, doncs, a manca de 48 segons, amb el 4-5 definitiu en el marcador, el CN Minorisa va disposar d'una jugada de superioritat per tal d'aconseguir l'empat i sumar el primer punt en la classificació.

El partit va estar dominat per les defenses, amb bones actuacions dels porters, per part manresana del solsoní Lluís Villaró. L'equip d'Ángel Peirón va afegir al seu combinat de joventut i veterania, un jugador de categoria contrastada, Jordi López, catalitzador del joc dels amfitrions i guia pels més joves. El primer quart va ser pels de casa, que responien al gol inicial de M Cercavins, amb gol en superioritat de Lluís Mayol i de J. López. El segon quart va seguir un guió similar.

Van ser els visitants els que firmaren l'empat, després de desaprofitar els bagencs, l'ocasió de posar el 3-1, en jugada de superioritat no transformada. Amb empat a dos es produí el canvi de camp, aturada que sembla anar millor als de Sant Adrià, doncs, marxaren de dos gols, 2-4, marcador escurçat en el darrer segon del període per part de Jordi López, després d'un oportú temps mort demanat pel tècnic manresà. En transformar un penal marxaren de nou els forans, passava el temps i tot seguia igual, els punts volaven del feu bagenc, però, el veterà Jordi López anotava el 4-5 a 1:30 per la conclusió.

Encara hi havia temps i la darrera superioritat de què van disposar els jugadors del CN Minorisa ho demostrava. No hi va haver l'encert necessari per aconseguir l'empat, però sí que es va mostrar un equip amb possibilitats que pot il·lusionar.

Arbitratge a càrrec d'A Izquierdo i FX Boladeras. Van assenyalar quatre exclusions i dos penals a jugadors locals per nou exclusions i dos penals als visitants.

Parcials: 2-1, 0-1, 1-2, 1-1.
Alineacions i golejadors:
CN Minorisa: J Chircu, L. Mayol 1, M Puerta, R Ruiz, R Serra, O Muns, X Pelegrin, A León, E Masplà, ME Bianco, J López 3, I Rey, L Villaró.
CW Sant Adrià: C Paredes, J Sánchez, A Medialdea 1, E Sánchez 1, D Espinoza, P Buenafuente, S Font, E Ferrer 2, M Cercavins 1, J Murt, V Mulitaro i R Hernández.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.