Waterpolo - Arriba la primera victòria del curs

L'absolut masculí va guanyar en la seva visita al CN Mataró B

R Ruiz.JPG

Diumenge 7 de març de 2021

L'equip d'Àngel Peirón va sumar el seu primer triomf en el seu desplaçament a Mataró, una victòria important vers a reforçar la moral de l'equip bagenc que es consolida com a grup capaç de jugar amb possibilitats amb tots els equips de la categoria.

La sortida dels manresans va ser contundent, firmant un parcial de 2-6, que es faria de coixí per la resta del matx. Va ser un primer quart d'una eficàcia extraordinària, amb tres gols de Raül Ruiz, després que Xavier Pelegrín inaugures el marcador, essent els dos restants obra de Lluís Mayol i Jordi López. Amb aquesta diferència en el marcador els visitants van saber imposar el ritme que més el convenia i malgrat els intents dels amfitrions, mai es posaven per sota els dos gols en el lluminós.

Així, en l'inici d'aquest segon quart els maresmencs es van posar 4-6, però Oriol Muns i Raül Ruiz tornaven a marxar fins a 4-8, A la meitat del partit s'arribà amb 5-8, però amb l'equip minorista marcat per les dues exclusions rebudes per Jordi López en aquest període.

Després del canvi de camp va continuar l'estira-i-arronsa, mantenint els tres gols els de la riba del Cardener. Els gols anotats per Martí Puerta, Raül Ruiz i Jordi López, aquest darrer a manca d'1 segon pel final, després d'un temps mort demanant pel tècnic del CN Minorisa.

El quart temps de joc va mantenir les diferències en el marcador, amb gol de Martí Puerta i un 8-11 a 2:28 pel final, moment que arribà la tercera exclusió de Jordi López, la qual cosa van aprofitar per apropar-se en el marcador els mataronins, fins al 11-12, a manca de 49 segons, marcador que van saber mantenir fins a la fi els jugadors bagencs per endur-se uns punts molt valuosos cap a casa.

Arbitratge a càrrec de C Núñez i J Mora. Van assenyalar nou exclusions a jugadors del CN Minorisa per vuit exclusions i dos penals als jugadors del CN Mataró.

Parcials: 2-6, 3-2, 3-3, 3-1.
Alineacions i golejadors:
CN Mataró B: L Koome, J Pérez, E Flaqué 4, Q Fernández, 1, M López 3, C Núñez, F Garcia 1, J Latorre, G Blanch 1, A Martí, A Fernández 1, A El Herrak.
CN Minorisa: J Chircu, M Puerta 2, R Ruiz 5, G Lafoz, O Muns 1, X Pelegrin1, A Leon, ME Bianco, J López 2, L Mayol 1, L. Villaró.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.