Waterpolo - Bon partit de les locals

L'absolut femení va caure per 6 a 9 enfront del Santa Eulàlia B

maria.jpg

Diumenge 28 de febrer de 2021

Malgrat el resultat en contra, les jugadores de J López van mostrar un bon nivell de joc i evolució positiva. Les visitants, amb jugadores que estan participant en la primera divisió estatal, es van veure sorpreses en el primer període, doncs, amb gols d'Ingrid Peirón i GH Vadillo, les manresanes s'avançaven en el marcador, per arribar al final del primer període amb un escàs 2-1 pels seus mereixements, doncs, van desaprofitar una pena màxima.

Després de l'empat de les de l'Hospitalet, Anna Toribio tornava a posar en avantatge a les bagenques, vaser la darrera, doncs, les foranies feien un tomb al marcador per arribar a l'equador del partit amb un mínim 3-4 en el lluminós.

Tot semblava destinat a què les manresanes abaixessin els braços, però no va ser així, doncs, a cada gol visitant responien les minoristes, que amb MY Fernández, aconseguien arribar al darrer quart un sol gol per sota. El darrer període va trencar el somni de puntuar, quan les de Jordi Timblau, marxaren fins a 5-8, que Anna Toribio escurçà a 6-8, momentàniament, per arribar al final amb un 6-9, de més valor que les xifres puguin indicar.

Arbitratge a càrrec de J Llorens i M Cercavins. Van assenyalar set exclusions i cinc penals a jugadores locals per vuit exclusions i un penal a les visitants.

Parcials: 2-1, 1-3, 2-2, 1-3.
Alineacions i golejadores:
CN Minorisa: M Sala, R Solernou, M Fargas, A Baró, A Toribio 2, H Vicente, L Flores, IK Bianco, MY Fernández 2, J César, G Vadillo 1, I Peirón 1m J Peirón.
AE santa Eulalia B: C Altimiras, A Margaret, J Júdez 1, I Rosés 4, R Argenté, A Orozco, D Serrano 1, M Sanz, M Rodríguez 1, A Garcia 2, J Figueroa, D Joan.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.