Waterpolo - Bon partit malgrat la derrota

L'absolut femení cau a casa enfront del GEIG per un ajustat 6 a 7

judit.jpg

Dissabte 6 de febrer de 2021

Partit amb contínues alternances en el marcador, en el qual, les jugadores manresanes van pagar la seva inexperiència, doncs, van ser capaces de generar molt de joc i ocasions que, per precipitació, van acabar perdent-se, una llàstima.

El primer gol va ser per les visitants, que veien com les bagenques donaven la volta al marcador, per arribar a la fi dels primers vuit minuts amb empat a dos gols.

Similars van ser el segon i tercer quart de joc, períodes en què les gironines s'avançaven, per empatar de seguida les jugadores de Jordi López, que tenien en l'esquerrana Judit César la seva millor artillera.

Amb empat a cinc gols s'arriba al darrer temps, 5-6 per les visitants, empat a sis i el definitiu sis a set, que deixava sense premi, desil·lusionades a les jugadores del CN Minorisa que veien com el seu esforç quedava sense recompensa.

Fins a set superioritats i una pena màxima van quedar sense pujar al marcador, una sola els hauria permès puntuar.

Arbitratge a càrrec de A Pastor i A Ardanuy. Van assenyalar, dos penalts a les jugadores locals, per set i una pena màxima a les gironines. Parcials; 2-2, 2-2, 1-1 i 1-2.

Alineacions i golejadores
CN Minorisa: M Sala, R Solernou, M Fargas, A Toribio, L Flores 1, IK Bianco, MY Fernández, J César 3, G Vadillo, I Peirón 2, J Peirón.
GEiEG: C de la Torre, M Roger, M Romo, J Codina, B Llenas. G Font, N Brugada 1, C Carbonell, S Font, X Font 4, A Saavedra 2 i E Estalella.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.