Waterpolo - Bona represa de competició sense premi

L'absolut masculí va caure per la mínima a casa del CN Sant Feliu B

R Ruiz.JPG

Diumenge 14 de febrer de 2021

El CN Minorisa d'Angel Peirón va resoldre amb bona nota el seu retorn a la competició, amb un equip rejovenit i amb futur, va ser capaç de plantar cara a un rival potent, al qual va sorprendre amb un primer quart magnífic, que va finalitzar 3-5, després d'arribar a disposar d'un 0-3, que deixava atònits als locals.

Superada la sorpresa, els del Baix Llobregat van fer un parcial de set de tenis, 6-1, que semblava deixar a punt del KO als bagencs, que només anotaren el seu gol -8-6, obra de Lluís Mayol, en el darrer tram del període. El cop, malgrat ser dur, no va fer arronsar als manresans, que amb bon joc, arribaren a anotar el 10-10, anotat per Martí Puerta, a poc per finalitzar el tercer quart de joc. Així i tot no pogueren evitar que els locals arribessin amb 11-10 a favor seu als darrers vuit minuts de partit. Tot estava obert.

El Sant Feliu aconseguí el 12-10, però, no va fer mal a la moral del CN Minorisa, que insistí amb atacs continus per a buscar els punts. Tot aquest esforç no va tenir premi fins a manca de 38 segons, quan Mayol transformà una pena màxima que situava el 12-11 que ja seria definitiu.

Esperançador partit dels manresans, que en una combinació de gent jove i molt jove, prometen un futur esperançador. Que als golejadors Raúl Ruiz i Lluís Mayol, els acompanyin anotacions de gent jove com Roc Serra i Martí Puerta i que noms il·lustres del waterpolo bagenc vegin el seu relleu en les alineacions com Iván Rey, poden fer somiar.

Arbitratge a càrrec d’A Marquez i C Roman.
Parcials: 3-5, 6-1, 2-4, 1-1.
Alineacions i golejadors:
CN Sant Feliu B: A Martínez, M Marques 6, T Carrasco, V Ucles 1, A Fernàndez 1, A Escudero, F Fonts, EK Yoakum, A Crespo, A Diaz 3, A Rojo 1, G Acosta.
CN Minorisa: P Monné, L Mayol 3, M Puerta 1, R Ruiz 5, R Serra 1, I Ruiz, X Pelegrín, A León 1, E Masplà, T Sala, ME Bianco, I Rey, L Villaró.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.