Waterpolo.- CN Minorisa Absolut Femení

Waterpolo.- CN Minorisa Absolut Femení
Waterpolo.- CN Minorisa Absolut Femení

2 d'octubre de 2019

L’ENTRENADOR ANGEL PEIRÓN ENS EXPLICA ELS OBJECTIUS

El veterà tècnic del CN Minorisa, Angel Peirón, fa la primera lectura dels objectius de l’equip absolut de l’entitat bagenca. L’entrenador es mostra optimista malgrat que reconeix que hi ha equips a priori que tenen més números per assolir les places de l’ascens a la primera divisió estatal. Pensa que l’equip està entrenant bé i que això ha de reflectir-se en uns bons resultats. Partit a partit sense pressió però sense renunciar a res i això vol dir que no es renuncia a classificar-se per la final del Campionat d’Espanya de 2ª Divisió, on es posen en joc les places d’ascens.

La plantilla la configuren : Laia Puiggròs, Judith Peirón, Maria Sala, Gina Gerschovsky, Anna Bisbal, Laia Muns, Ingrid Peirón, Clara Puerta, Judit César, Anna Toribio, Heura Vicente, Rosa Solernou, Marina Fargas, Iria Blanco.

Un equip que combina joventut, poc waterpolo en el bagatge, amb qualitat i veterania, amb la base similar a la que va jugar la temporada passada la competició estatal a un nivell acceptable . La experiència d’haver jugat la temporada passada en aquesta categoria ha de ser un plus que es noti favorablement a l’hora de jugar en la primera catalana .

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.