Waterpolo.- CN Minorisa Absolut Masculí

 

titulo
Waterpolo.- CN Minorisa Absolut Masculí

4 d'octubre de 2019

L’entrenador de l’equip masculí absolut del CN Minorisa es mostra satisfet del treball del seus jugadors en aquesta pretemporada. Amb l’objectiu de mantenir la categoria, malgrat la dificultat que representa el nivell dels equips, la joventut de la plantilla i la disponibilitat dels jugadors depenen de les obligacions laborals d’alguns dels jugadors bàsics.

Els equips nous en la categoria, CN Sabadell B i CN Sant Feliu B, son equips potents, però a la vegada practicants d’un waterpolo ràpid de moviment, lluny de la duresa que representen els equips més veterans, això ha d’afavorir l’encaix i evolució dels més joves jugadors de la plantilla bagenca, dels quals s’espera la seva consolidació en la categoria absoluta i un encaix que permeti l’assoliment de l’objectiu de continuar en la primera catalana.

La plantilla la formen: Isaac Prieto, Guillem Lafoz, Kevin Muñoz, Oriol Muns, Lluís Villaró, Lluís Mayol, Xavier Pelegrín, Raúl Ruiz, Toni Sala, Ivan Ruiz, Eloi Masplà, Youssef Khalil, Arnau Leon, Miqueas Ezequiel Bianco , Adrià Batanés, Martí Puerta, Joel Mendoza

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.