Waterpolo - Debut amb derrota de l'absolut masculí

El CN Badia va superar per 7-16 al CN Minorisa en les Piscines Municipals de Manresa

raul.jpg

10 d'octubre de 2020

Malgrat anotar el primer gol, de penal, de la mà de Raül Ruiz, el debut del CN Minorisa en la temporada 2020-21 es va tancar amb una àmplia derrota davant un rival superior que va saber com imposar-se clarament a la defensa dels homes d'Ángel Peirón.

Com dèiem no va tardar a arribar el primer gol del partit, va ser pels de casa, que aprofitant una pena màxima se situaren per davant en el marcador. Abans d'un minut havien empatat els vallesans, que com una piconadora, anotaren fins a l'1-3, essent un miratge el 2-3 anotat per Nil Lenard en superioritat, doncs, a la fi del primer quart el marcador es tancava amb un 2-5 que deixava a les clares qui seria el vencedor del partit.

L'inici del segon període, dos gols locals, Nil Lenard i Raül Ruiz, acostaven als bagencs a un sol gol 4-5, va ser el segon miratge, doncs, la reacció dels forasters va fer que s'arribés a la meitat de la confrontació amb u 4-8 en el lluminós.

Després del canvi de camp, els manresans, forçaren per entrar de nou en el partit, essent Oriol Muns qui posava el 5-8 en el marcador, però llavors, arribà una allau de gols visitant, que aconseguien un parcial de set de tenis 1-6 i sentenciaven el partit i posaven un avantatge comodíssim a favor seu. Amb 5-14 es va tancar el tercer període.

Amb tot decidit ambdós equips es relaxaren, la qual cosa aprofitaren els de casa per aconseguir un parcial d'empat a dos gols, anotats per Eloi Masplà i Martí Puerta. Derrota lògica davant un potent rival que ha d'ajudar als jugadors del CN Minorisa a descobrir on han de millorar, especialment en defensa i les jugades de superioritat.

Arbitratge a càrrec de R Torres i T Calvo. Van assenyalar 15 exclusions i un penal a jugadors vallesans per una exclusió i, per set exclusions i sis penals a jugadors locals.

Parcials: 2-5, 2-3, 1-6, 2-2.
Alineacions i golejadors:
CN Minorisa: L Villaró, E Masplà 1, M Puerta 1, R Ruiz 2, G Lafoz, O Muns 1, X Pelegrín, I Ruiz, K Muñoz, N Lenard 2, A Iranzo, L Mayol i I Chircu.
CN Badia: J Galvàn, R Domènech, O Sanz 3, R Granados 5, Posas 3, V Calero 1, M Ortiz, A Prieto 2, M López, R Prieto 2, A Fernández, J Fernández m.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.