Waterpolo - El CN Minorisa Excavacions Miralles més a prop

Doble jornada pels benjamins a Sant Feliu de Llobregat.

WhatsApp Image 2021-05-16 at 10.44.59. Benjami.jpeg

Dimecres 19 de maig de 2021

El CN Minorisa Excavacions Miralles va jugar a les instal·lacions del Complex de Sant Feliu de Llobregat els partits corresponents a aquesta jornada del 16 de maig, davant l'equip local, el CN sant Feliu i el CN Molins de Rei.

Els menuts waterpolistes manresans van poder mostrar la seva millora, jugant de tu a tu amb els seus rivals, als que van posar molt difícil les victòries, doncs, davant el CN Sant Feliu, el resultat va sé de 6-4, recordem que es conten victòries parcials o empats, no gols, essent els anotadors dels bagencs, I Escalona, P Mauri i A Zumaquero.

En el segon partit, davant el CN Molins de Rei, el resultat encara va ser més ajustat, 4-3, coincidint el resultat amb els gols anotat, en aquest segon partit de la mà de G Gálvez, dos, i R Ruaix.

Alineació del CN Minorisa Excavacions Miralles: A. López, I Escalona, A Zumaquero, P Mauri, O Mauri, J Perramón, L Peláez, M Yerro, P Casellas, G Serracanta, G Gálvez i R Ruaix.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.