Waterpolo - El CN Rubí no va donar opció a l'absolut masculí

El vallesans van guanyar als minoristes per 17 a 6.

minorisa.jpeg

Dimarts 15 de juny de 2021

Partit de clar domini del CN Rubí, que, en el primer quart ja va aconseguir dirigir el partit cap on calia perquè els punts quedessin a casa, doncs, es van avançar fins a 4-0, resultat que, a manca de 31 segons, Raül Ruiz escurçava a 4-1.

Més igualat va ser el segon quart, doncs, Xavier Pelegrín i Raül Ruiz posaven el 5-3, que feia pensar en la possibilitat que els manresans entressin en la lluita per treure quelcom positiu, però, abans d'arribar a l'equador del partit, dos gols consecutius dels amfitrions feia que a la meitat del partit el marcador es situés 7-3.

Després del canvi de camp arribà la tempesta golejadora dels locals que van aconseguir anotar fins a sis gols per un de sol, obra de Raül Ruiz, per part bagenca, la qual cosa va fer que el marcador s'inflés fins a 13-4.

La feina estava feta per part dels locals, essent el darrer quart més ajustat, 4-2, amb gols del CN Minorisa anotats per Guillem Lafoz i Oriol Muns.

Arbitratge a càrrec de D Domínguez i O Sánchez. Van assenyalar set exclusions i dos penals a jugadors locals per set exclusions i dos penals als visitants. Parcials: 4-1, 3-2, 6-1, 4-2.

Alineacions i golejadors:
CN Rubí B:
O Castillo, M Pino, L Van Doorus, J Alonso, R Fernández 3, S Pina 2, E Hoyas 1, D de Requesens 2, O López 3, F Soriano 3, D Granados, D Senpau 3 i A Pino.
CN Minorisa: P Monné, M Puerta, R Ruiz 3, G Lafoz 1, O Muns 1, X Pelegrín 1, Ll Mayol, R Serra, ME Bianco, R Fargas i I Rey.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.